Vatandaşın daha iyi hizmet alması için belediye otobüslerinde bir takım değişiklikler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda 175 otobüste temizlik ve ilaçlama gibi bir takım uygulamalar yapıyor. Her iki günde bir gerçekleşen hijyen uygulaması hem vatandaşı memnun ediyor hem de otobüslere sağlıklı ulaşım imkanı sağlıyor.
Büyükşehir Belediyesi’nin bunyesinde hizmet veren Gaziantep Ulaşım Hizmetleri ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (Gazi-Ulaş) firması, şoförlerinin eğitimine de önem veriyor. Gazi-Ulaş, bu bağlamda 400 şoföre “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi verdi. Dönem dönem bu eğitimleri tekrarlayan Gazi-Ulaş, otobüslerde olabilecek yangınlara karşı da “Yangın Tatbikatı” yaptırıyor.
Before starting a chat with the AI Assistant Fıstık, please review the personal data protection (KVKK) disclosure notice.
Review Disclosure NoticeDo you confirm that you have read and understood the disclosure notice?
Fıstık is an artificial intelligence model and may make mistakes.