Büyükşehir Belediyesi, Türk Halk Müziğinin güçlü sesini ağırladı. Ramazan’ın 25’inci gününde Orhan Hakalmaz’la Festival Park’ta buluşan Gaziantepliler, doyumsuz bir gece yaşadı. Hacivat ile Karagöz oyunuyla eğlenen, Kur'an-ı Kerim tilavetini dinleyen vatandaşlar, sahneye çıkan Türk Halk Müziği sanatçısıyla unutulmaz bir gece geçirdi.
Hakalmaz rüzgarıyla coşan kalabalık, sanatçının seslendirdiği türkülere eşlik etti. Söylediği birbirinden güzel türkülerle izleyenlere parmak ısırtan Hakalmaz, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Performansıyla tam not alan sanatçı, gördüğü ilgiden memnun kaldı.
Bu güzel ramazan akşamında kendisini sevenleriyle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibine teşekkür eden Hakalmaz, bu gece Gaziantep’in daha güzel olduğunu söyledi.
Gaziantepli insanların sıcaklığını şehre indiği andan itibaren hissetmeye başladığını aktaran Hakalmaz, yemekleriyle, sanayisiyle, üretkenliğiyle ve çalışkanlığıyla Gazianteplilerin markalaştığını bildirdi.
Gaziantep’te bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Hakalmaz, kendisine gösterilen ilgiden çok memnun kaldığını, şehirden ayrılırken güzel anılarla ayrılacağını söyledi.
Konserin ardındanTürk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz’a günün anısına çiçek verildi.
Before starting a chat with the AI Assistant Fıstık, please review the personal data protection (KVKK) disclosure notice.
Review Disclosure NoticeDo you confirm that you have read and understood the disclosure notice?
Fıstık is an artificial intelligence model and may make mistakes.