Okul ve derslik açığına arsa üreten Şahin, kamulaştırması olmayan alanların kamulaştırılmasını yaparak okul için arsa sayısını arttırıyor. Bunun yanında fiziki durumu iyi olmayan okulların tadilatları ile bahçe düzenlemelerini de gerçekleştiren Başkan Şahin, böylece eğitime verdiği desteği yinelemiş oldu.
Önceki gün Şahinbey bölgesindeki yapımı devam eden okulları Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte gezen Şahin, okulların son durumları ile ilgili bilgiler aldı.
İnşaatı ve tadilatı devam eden okulların yeni eğitim/öğretim yılına yetiştirilmesi için bazı talimatlar veren Şahin, yeni dönemde öğrencilerin mağdur olmamasını istedi.
Bilinçli ve donanımlı bir nesil yetiştirmek için eğitimin şart olduğunu ifade eden Şahin, gelişmiş tüm toplumlarda eğitimin ön plana çıktığını söyledi.
Before starting a chat with the AI Assistant Fıstık, please review the personal data protection (KVKK) disclosure notice.
Review Disclosure NoticeDo you confirm that you have read and understood the disclosure notice?
Fıstık is an artificial intelligence model and may make mistakes.