Ziyarette Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri İ. Fuat Özçörekçi, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selam Yetkinşekerci, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrimde hazır bulundular.
Büyükelçinin Gaziantepte görmekten mutlu olduğunu söyleyen Güzelbey, Türk Cumhuriyetleri şehirleri ile kültürel, sosyal ve ticari işbirliği yapmak en büyük arzumuz. Kasım ayında Gaziantepte toplanacak olan İpek Yolu Şehirler toplantısı yapılacak. İpek Yolu Şehirleri Toplantısına değerli Cumhurbaşkanımızda destek veriyor. Büyükelçimizin vasıtasıyla Tacikistan Devletinin Duşanbe şehrinin belediye başkanını da bu toplantıya davet etmek istiyorum. Gaziantepte güzel vakit geçirmenizi diliyorum dedi.
Başkan Güzelbey, Tacikistan Ankara Büyükelçisi Farruh Şaripova Gaziantepi anlatan bir sunum yaptı.
Ziyaret sonunda Başkan Gzüelbey tarafından Büyükelçi Şaripova Gaziantepe özgü pilavlık hediye etti.
Before starting a chat with the AI Assistant Fıstık, please review the personal data protection (KVKK) disclosure notice.
Review Disclosure NoticeDo you confirm that you have read and understood the disclosure notice?
Fıstık is an artificial intelligence model and may make mistakes.