2.ALTIN FISTIK AMATÖR SES YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Haberi

2.ALTIN FISTIK AMATÖR SES YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “2.ALTIN FISTIK AMATÖR SES YARIŞMASI”nın ödülleri sahiplerini buldu.

Gaziantep Sanat Merkezi ve Ömer Ersoy Kültür Merkezlerinde yapılan ön elemelerin ardından Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Konferans Salonu'nda yapılan final gecesinde 10 finalist yarıştı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara klasik Türk Müziği Korosu Ses Sanatçıları Ali İhsan Bilgin ve Zerrin Naycı, Konya Tasavvuf Müziği Korosu Ses sanatçısı Ufuk Yürüç, GAÜN Konservatuarı Öğretim Üyeleri Emin Beyazçiçek ve Hasan Tipi, Büyükşehir Belediyesi TSM Korosu Şefi Muhtar Küçükkömürcü'nün jüri olarak yer aldığı Yarışmada, TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Klasik Türk Müziği Yorumcusu Melihat Gülses de Final Jürisi olarak değerlendirmelere katıldı. Konuk Sanatçı Final Programı ikinci bölümünde sahne alarak sevilen Türk Müziği eserlerinden eşsiz bir konser verdi.

Yarışmada;

Birincilik Ödülünü Finalistlerden Elif Dilan ATMIŞ,

İkincilik Ödülünü İlbilge İNAL,

Üçüncülük Ödülünü Çiğdem CIZ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülünü Sevilay AÇIKALIN

Gaziantep Türk Musikisi Derneği Özel Ödülünü Esra PARHAN aldı.

Dereceye giren Yarışmacılara ödüllerini Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN adına Kültür ve Turizm Dairesi Başkanı Oya ALPAY, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri ÖZKEÇECİ,  Gaziantep Ulaştırma Bölge Müdürü Seyyid MÜÇİLLİOĞLU, GASKİ Daire Başkanı Berra ÜLGEY ve Türk Musikisi Derneği Başk Yrd. Mete ATEŞ verdi. Sanatçı Melihat GÜLSES'e de sahnede Gaziantep Olgunlaşma Ens. Md. Hatice KUTSAL Kutnu kumaşla hazırlanan bir kıyafet hediye etti.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-06-13
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Konferans Salonu