2.HAYAT BOYU ÖĞRENME GÜNLERİNDE MÜMİN SARIKAYA SAHNE ALDI Haberi

2.HAYAT BOYU ÖĞRENME GÜNLERİNDE MÜMİN SARIKAYA SAHNE ALDI

Milli Eğitim Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ve gelenekselleştirilen "2.Hayat Boyu Öğrenme Günleri" kapanış konserinde Mümin Sarıkaya sahne aldı.

Gaziantep'te bilgi, beceri ve yeterlilikleri geliştirmek, öğrenen bireyden öğrenen topluma ve öğrenen Türkiye’ye doğru toplumsal dönüşümü gerçekleştirmeyi amaçlayan "Hayat Boyu Öğrenme Günleri" 21-23 Haziran tarihlerinde Festival Park’ta gerçekleşti.

3 gün boyunca, sergiler, atölye çalışmaları, müzik ve sahne gösterileri, spor gösterilerinin yapıldığı “Hayat Boyu Öğrenme Günleri” kapanış konserinde ise, Mümin Sarıkaya sahne aldı. Sevenleriyle buluşan şarkıcı, seslendirdiği türkülerle konser alanına gelenlere doyumsuz bir gece yaşattı.

Beğenilen türküleri, alanı dolduran müzik severler için seslendiren sanatçı, "Ben Yoruldum Hayat", "Öldüğümü bilmesinler" gibi duygu yüklü parçalarla kalabalığı duygulandırdı. Cep telefonlarının ışıklarıyla konser alanını ışık saçan izleyenler, sanatçıya seslendirdiği türkülere eşlik etti. Anadolu'nun farklı yörelerine ait ezgilere ses veren şarkıcı, kendi bestelerinin yanı sıra dillerden düşmeyen türküleri söyledi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konser, yaklaşık 2 saat sürdü, sahne performansıyla alkışlanan şarkıcı Sarıkaya, yorumladığı Gaziantep yöresine ait “Ben Sana Yandım Gelin” adlı türküyle Gazianteplilerin gönlünü kazandı. Konserde birbirinden güzel türkülerle hoşça vakit geçiren kadın izleyiciler, çaldığı zılgıtlarla şarkıcıya olan hayranlıklarını gösterdi.

Kültürüyle, tarihiyle, eşsiz sofrasıyla fark oluşturan Gaziantep’te olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mümin Sarıkaya, kendisini Gazianteplilerle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibine teşekkür etti.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-06-22
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Festival Park