5.GAZİANTEP KİTAP VE KÜLTÜR GÜNLERİNDE AHMET ŞİMŞİRGİL İLE SÖYLEŞİ Haberi

5.GAZİANTEP KİTAP VE KÜLTÜR GÜNLERİNDE AHMET ŞİMŞİRGİL İLE SÖYLEŞİ

Diyanet İşleri Başkanlığı, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle organize edilen, 240 yayınevinden 200 bin kitapla bu yıl 5'inci kez düzenlenen Kitap Kültür Günleri kapsamında birbirinden değerli yazarların katılımlarıyla söyleşi etkinlikleri düzenleniyor.

"Ramazan Kitapla Buluşuyor" teması kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen 5.Gaziantep Kitap Kültür Günleri kapsamında Ahmet Şimşirgil’in katılımıyla “Uzun Yaşamın Sırrı Mutluluk” adlı söyleşi etkinliği gerçekleşti.

Yazar Ahmet Şimşirgil, Ramazan ayının bereketi ve hayırlarından, Peygamber efendimiz döneminde ramazan ayının nasıl geçirildiğinden ve oruç tutmanın faydalarından bahsetti. Orucun tamamlanması için yapılması gerekenler arasında misafir davetleri yani diş kirası denilen geçmişten günümüze ulaşmış bu tür örflerimizin de öneminden bahsetti. Söyleşinin ardından fuar alanında imza günü etkinliğinde okuyucuları ile buluştu.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-05-19
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer 15 Temmuz Demokrasi Meydanı