5.GAZİANTEP KİTAP VE KÜLTÜR GÜNLERİNDE ZEKERİYA EFİLOĞLU İLE SÖYLEŞİ Haberi

5.GAZİANTEP KİTAP VE KÜLTÜR GÜNLERİNDE ZEKERİYA EFİLOĞLU İLE SÖYLEŞİ

Diyanet İşleri Başkanlığı, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle organize edilen, 240 yayınevinden 200 bin kitapla bu yıl 5'inci kez düzenlenen Kitap Kültür Günleri kapsamında birbirinden değerli yazarların katılımlarıyla söyleşi etkinlikleri düzenleniyor.

"Ramazan Kitapla Buluşuyor" teması kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen 5.Gaziantep Kitap Kültür Günleri kapsamında Zekeriya Efiloğlu’nun katılımı ile “Sevginin Önemi” söyleşi etkinliği gerçekleşti.

Zekeriya Efiloğlu, para ve başarı isteklerimizden önce sevginin olması gerektiğini ve bu sayede paranın ve başarının da geleceğini belirtti. Peygamber efendimizden de örneklerle sevgiye dair birçok konuyu ele alan yazar hayatımızda ve çevremizde nasıl iletişim kurmamız gerektiği ve kişinin bir şeye başlamaya karar vermesi ardından ilk önce kendi ailesinden başlaması gerektiğini söyleyerek konuştuklarınız ve yaptıklarınız her zaman bir denge içerisinde olmalıdır ifadelerini kullandı. Söyleşinin ardından fuar alanında imza günü etkinliğinde okuyucuları ile buluştu.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-05-20
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer 15 Temmuz Demokrasi Meydanı