AVUSTURYA'DAN GELEN SEYAHAT ACENTALARINA GAZİANTEP TANITIM GEZİSİ DÜZENLENDİ Haberi

AVUSTURYA'DAN GELEN SEYAHAT ACENTALARINA GAZİANTEP TANITIM GEZİSİ DÜZENLENDİ

Thy ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Avusturya'dan gelen seyahat acenta yetkililerine “Gaziantep Tanıtım” gezisi düzenlendi.

Gaziantep'in turizm potansiyelinin ulusal ve uluslararası alanda ivme kazanması adına çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Avusturya'dan gelen seyahat acenta yetkililerine kentin değerlerini ve güzelliklerini tüm yönleriyle tanıttı.

3 gün boyunca misafirlere Zeugma Mozaik Müzesi, Hamam Müzesi, Mutfak Müzesi, Bakırcılar Çarşısı, Zincirli Bedesten, Almacı Pazarı, Musem, Bey Mahallesi, Atatürk Anı Müzesi, Oyun ve Oyuncak Müzesi ve Rumkale gezileri düzenlenerek, Gaziantep mutfağı ve kültürü hakkında bilgiler verildi.  Avusturyalı acenta yetkilileri ve Gaziantep'te bulunan acentaların katılımlarıyla Türsab'da yapılan toplantıda, Avusturyalı acentacılar gördükleri ve tattıkları ile ilgili memnuniyetlerini ve Gaziantep'in dünya genelinde tanıtım yapılması için turlar düzenleyeceklerini dile getirdiler.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-05-20