GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TRAVEL EXPO 4.ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARINA KATILDI Haberi

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travelexpo Ankara, Atis Fuarcılık A.Ş. Tarafından 4. kez 14-17 Kasım 2019 tarihleri arasında, ATO Congresium’da gerçekleşti.

18 ülkeden 14 şehrin katılım gösterdiği fuar 30.000 kişi tarafından ziyaret edildi.

Gaziantep İl Kültür Turizm Müdürlüğü ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin de katılım sağladı fuarda, Gaziantep’in tarihi ve kültürel değerleri tanıtıldı. Stand ziyaretçilerine Gaziantep’in yöresel ürünlerinden kara kuru üzüm, sucuk bastık, fitil lokum, menengiç kahvesi, antep kahkesi olmak üzere bir çok ürün ikram edildi.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-11-14