GAZİANTEP'TE İFTAR VAKTİ KADIN ŞEFLER BULUŞMASI Haberi

GAZİANTEP'TE İFTAR VAKTİ KADIN ŞEFLER BULUŞMASI

Gastronomi sektörünün başarılı Kadın Şefleri ve isimleri Gaziantep’te bir araya geldi...

UNESCO Dünya Gastronomi Şehri Gaziantep, sektörün başarılı kadın şeflerini ve isimlerini konuk etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Sözen organizasyon tarafından düzenlenen gastronomi turunun misafirleri; Mittag Şefi Fatma Yıldırım, Morini Şefi Mihta Yıldırımtaş, Çikolata Şefi Gamze Baş, Tv Sunucusu ve Lady Burger Kurucusu Pınar İshakoğlu, Sunucu Şef Sinem Çapraz, Five O’clock Şefi Çiğdem Seferoğlu, Şans Restaurant Şefi Melda Farimaz, Büyük Kulüp Şefi Gülşah Şat, Danışman Şef Ceyda Baza, Alaf Restaurant Şefi Tuğba Yazıcı, Unilever Head Chef Yasemin Ataman ,Tv Programcısı Elif Korkmazel ve İnfluencer Damaktandimaga oldu.

Gaziantep’teki önemli destinasyonlar, Zeugma Mozaik Müzesi, Kale Çevresi, Emine Göğüş Mutfak Müzesi, Hamam Müzesi, Bakırcılar Çarşısı ve Elmacıpazarını ziyaret eden Kadın Şefler, Gaziantep Mutfağına has ürünlerden çokça alışveriş yaptılar.

“Gaziantep'te iftar vakti” adı ile düzenlenen kadın şefler buluşması iftar programıyla devam etti. Misafirler Mutfak Sanatları Merkezinde geleneksel lezzetlerin tadımını gerçekleştirdiler. Kadın şeflerinde ilk kez bir araya geldiği “Kadın Şefler Buluşması”, Tahmis Kahvesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in katılımıyla devam etti.

Türkiye’nin en iyi kadın şeflerinin bir araya geldiği buluşmada; Türk gastronomisine ve Gaziantep Mutfağına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Program Gaziantep'in geleneksel lezzetleri ile yapılan sahur deneyimi ile sona erdi.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-05-26
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer