GEZEGENEVİ VE BİLİM MERKEZİ'NDEN RAMAZANA ÖZEL "ÇAT-PAT PROFESÖR" ETKİNLİĞİ Haberi

GEZEGENEVİ VE BİLİM MERKEZİ'NDEN RAMAZANA ÖZEL "ÇAT-PAT PROFESÖR" ETKİNLİĞİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Gezegenevi ve Bilim Merkezi’nde çocuklara yönelik etkinlikler devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gezegenevi ve Bilim Merkezi’nde, Ramazan Etkinlikleri kapsamında hafta içi hergün 13:30 ve 14:30 da iki seans Çat-Pat Profesör etkinliği düzenleniyor.

“ÇAT-PAT Profesör” etkinliği ile, herkesin kendi evinde yapabileceği basit, eğlenceli, aynı zamanda kimya öğretici deneyler yapılıyor. Okullardan gelen öğrenciler ve ziyaretçiler eğlenceli vakit geçiriyorlar.

Ramazan boyunca devam edecek olan “ÇAT-PAT Profesör” etkinliğine tüm okul gruplarını ve tüm Bilim severleri bekliyoruz.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-05-14