KÜTÜPHANE VE MÜZELERDE ARA TATİL COŞKUSU Haberi

KÜTÜPHANE VE MÜZELERDE ARA TATİL COŞKUSU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatilinde çocukları ve velileri unutmadı. Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı, Kütüphaneler ve Müzeler Şube Müdürlüğüne bağlı kütüphane ve müzelerde ara tatile özel hazırlanan atölye ve etkinliklerle hem çocuklar hem yetişkinler hoşça vakit geçirdi.

ÇOCUK KÜTÜPHANELERİ ETKİNLİKLERLE DOLDU!

Gaziantep Çocuk Kütüphanesi, Güvenevler Çocuk Kütüphanesi ve Hasan Celal Güzel Çocuk Kütüphanesinde, ara tatil boyunca yüzlerce çocuk birbirinden farklı etkinlik ve atölyelerle buluştu. Kukla Yapımı, Aile Hikâye Zamanı, Mozaik Çalışması, Geleneksel Oyunlar, Anne- Baba-Çocuk Ritim, Origami Atölyesi, Yaratıcı Drama gibi birçok faaliyete hafta boyunca 1.930 çocuk katıldı.

MÜZELERDE EĞLENCELİ ANLAR!

Büyükşehir Belediyesine bağlı, Emine Göğüş Mutfak Müzesi, Hamam Müzesi, Oyun ve Oyuncak Müzesinde de hafta boyunca renkli görüntüler vardı. Ayrıca Atatürk Anı Müzesinde devam edem 10 Kasım temalı Atatürk sergisi ara tatilde öğrencilerle buluştu. Tüm müzeler bakır işlemeden, oyuncak yapımına; yaratıcı drama atölyesinden, topaç boyamaya birçok etkinliğe ev sahipliğe yaptı. Hem çocuklar hem de yetişkinler atölye ve etkinliklerde hafta boyunca eğlenceli anlar yaşadılar. Ara tatil haftasında müzeler 92.993 ziyaretçiyi ağırladı.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-11-24
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer