MUTFAK SANATLARI EĞİTİM MERKEZİNDE ANNE ŞEFKATİNDE LEZZETLER Haberi

MUTFAK SANATLARI EĞİTİM MERKEZİNDE ANNE ŞEFKATİNDE LEZZETLER

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığına bağlı Mutfak Sanatları Eğitim Merkezinde her hafta birbirinden farklı atölyeler düzenleniyor. Yörenin mevsimi ve ürünleri dikkate alınarak Geleneksel Kış hazırlıkları çalışmaları devam ediyor.

Bu haftanın en renkli atölyesi kuşkusuz Reçel atölyesi oldu. Mutfak adeta bir renk cümbüşü ve mis gibi kokuları barındırıyor. Çünkü en sevilen şeftali ve incir meyvelerinden reçeller yaptık. Püf noktaları ve saklama koşulları hakkında bilgi verildi. Evinizdeki meyveleri muhafaza etmenin en tatlı yolun bu olduğunu biliyoruz. Ayrıca bunu yaparken hem kahvaltılarınızı renklendirecek hem de tek başına keyifle yenecek bir lezzete nasıl ulaşacağınızı da biliyoruz. Tüm bu bildiklerimizi “Reçel” atölyesinde sizlerle paylaştık. Bu workshopta farklı tariflerle ve yöntemlerle reçel yapımını öğrenen hanımlar evlerinde kendilerine özgün reçellerinizi yapabilecekler. Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi hanımları kışa hazırlarken, Cumartesi günlerinize farklılık katmayı ihmal etmiyor.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-08-31
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi