RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE İHSAN GÜVENÇ KONSERİ Haberi

RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE İHSAN GÜVENÇ KONSERİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda, Türk Sanat Müziği sanatçısı “İhsan Güvenç” konseri gerçekleşti.

25 Mayıs tarihinde Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Konferans Salonu’nda gerçekleşen konser, Mikail Şimşek'in sunumu ve naat şiiriyle başladı. Konser öncesinde Mikail Şimşek sohbet etti, önemli İslam âlimlerinin hayatlarından kısa kesitler sundu

Program, Türk Sanat Müziği sanatçısı “İhsan Güvenç” konseri ile devam etti. Seslendirdiği şarkılarla izleyenleri coşturan Gaziantepli sanatçı Güvenç, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de beğeniyle izlediği konserde genç sanatçı, performansıyla göz doldurdu.

Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Konferans Salonundaki konsere gelen yüzlerce Gaziantepli, genç sanatçıyı görmek için adeta salona akın etti. Türk Sanat Müziğinde sesiyle kendini ispatlayan İhsan Güvenç, yorumladığı eserlerle geceye renk kattı.

"Ben Sana Yandım Gelin" adlı Gaziantep yöresine ait türküyle konserine başlayan genç sanatçı, geniş repertuvarından örnek parçalar da seslendirdi. Şarkılarına eşlik eden izleyenler ise, genç sanatçıyla fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde organize edilen Ramazan etkinlikleri vesilesiyle doğup büyüdüğü şehrin havasını solumaktan, Antep mutfağının eşsiz lezzetini tatmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

İhsan Güvenç, Gazianteplilerle kendisini yeniden buluşturan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e ve ekibine teşekkür etti. Konserin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından Türk Sanat Müziği sanatçısı Güvenç'e günün anısına çiçek takdim edildi.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-05-25
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Konferans Salonu