TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSUNDAN "KURTULUŞ DESTANI" KONSERİ Haberi

TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSUNDAN "KURTULUŞ DESTANI" KONSERİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 25 Aralık Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 98.Yıldönümü etkinlikleri kapsamında 10 Aralık Salı günü Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonu’nda Türk Halk Müziği Korosu tarafından ‘Kurtuluş Destanı’ konser program gerçekleşti.

Türk Halk müziğinin seçkin eserlerini Onat Kutlar sahnesinde büyük bir ihtişamla dinleyenlere ve misafirlere sunan Koro Şefi Yaşar Seçkin ve konsere eşlik eden Halkoyunları Topluluğu misafirlerin beğenisini topladı.

16 eserin seslendirildiği konser programının ardından, Yavuzeli Kaymakamı Ramazan Taşkın tarafından koro şefi Yaşar Seçkin’e çiçek takdimi yapıldı.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-12-10