TÜRK MUSİKİSİ KOROSU'NDAN MÜNİR NURETTİN SELÇUK ŞARKILARI KONSERİ Haberi

TÜRK MUSİKİSİ KOROSU'NDAN MÜNİR NURETTİN SELÇUK ŞARKILARI KONSERİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür etkinlikleri kapsamında 19 Aralık Perşembe günü Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonu’nda Türk Musikisi Korosu tarafından ‘Münir Nurettin Selçuk Şarkıları’ konser program gerçekleşti.

Kültür Bakanlığı tarafından “Devlet Sanatçısı” ünvanına sahip olan, Türk musikisi alanında olağanüstü sesiyle Dünya’ya adını duyuran Münir Nurettin Selçuk şarkılarından oluşan konser programı iki bölümden oluştu. İlk bölümde dokuz, ikinci bölümde 11 eserin seslendirildiği konser, dinleyenlerden büyük beğeni topladı.

Ülkemizin ve şehrimizin kültür çerçevesinde geçmişten bu yana taşıdığı sanatsal kimliği yaşatmak adına düzenlenen konserde, Büyükşehir Belediyesi Türk Musikisi Korosu eşliğinde ulu çınarın şarkıları yaad edildi.  Konser programının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Kent Konseyi Başkanı Samet Bayrak tarafından koro şefi Muhtar Küçükkömürcü’ye çiçek takdim edildi.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-12-19
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Konferans Salonu
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ELAZIĞ DEPREMİNE SESSİZ KALMADI

Türkiye, Elazığ'dan gelen deprem haberiyle sarsıldı. Kandilli verilerine göre, deprem 6.8 büyüklüğünde meydana geldi. Kilis'ten Samsun'a Irak'tan Suriye'ye kadar çok bölgede hissedilen deprem, Elazığ’da yıkıma neden oldu. Yaşanan

• ATATÜRK YOL KOŞUSU'NA BÜYÜKŞEHİR SPORCULARI DAMGA VURDU

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, geleneksel hale gelen, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Gazi şehre teşrif etmesinin 87’nci yılı dolayısıyla “Atatürk Yol Koşusu” düzenlendi.

• MAVİ ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ YENİ SİSTEME GEÇİYOR

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, şehirde yeni kurulan ve gelişen mahallelerde doğan toplu taşıma ihtiyacı için düğmeye bastı. Yapılan düzenlemelerle sefer sayıları arttırılırken sistem değişikliğine gitti. Bu kapsamda 19 h

• UZMAN TEYZELERLE ÇOCUKLAR EMİN ELLERDE OLACAK