TÜRK SİNEMASI GÖRSEL SUNUM VE KONSERİ GERÇEKLEŞTİ Haberi

TÜRK SİNEMASI GÖRSEL SUNUM VE KONSERİ GERÇEKLEŞTİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk Sinema tarihinde müziğin bu filmlere katkısı, filmlerin müziğe katkısı konularına dikkat çekmek, merak uyandırmak amacıyla "Türk Sineması Görsel Sunum ve Konser" programı gerçekleşti.

12 Kasım tarihinde Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Konferans Salonu’nda düzenlenen programda, Türk sinemasının usta yönetmenleri, oyuncular, bu filmlerin müziklerini besteleyen bestekârlar, başrol oynayan müzisyenler, şarkı hikayelerini konu alan filmler aracığıyla konusu edilen müzikler seslendirildi.

İncila Bertuğ’un sözlü anlatımı, solist; Çiğdem Yarkın, kemençe; Binnaz Çelik, kanun; Günay Çelik ve viyolonsel; Emrullah Şengüller’in performanslarıyla gerçekleşen konser dinleyenlerden büyük beğeni topladı.

Programın ardından Büyüükşehir Belediye Başkan vekili Latif Karadağ, Şehitkamil Belediye Başkan YardımcısıM. Hayri Özkeçevi ve Kent Konseyi Başkanı Samet Bayrak tarafından Büyükşehir Belediyesi tarafından konuklar adına dikilen fidanların sertifkaları takdim edildi.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-11-12
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Konferans Salonu
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• 100 BİN SOSYAL KONUT PROJESİ'NDE ASLAN PAYI GAZİANTEP'İN!

16 ARALIK’TAN İTİBAREN ZİRAAT BANKASI’NA BAŞVURULACAK Yatay mimari anlayışla, mahalle ve komşuluk kültürüne uygun 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek 100 bin sosyal konut için yarın başlayacak talep toplama süresi, 15 Ocak 2020’de s

• GAZETECİ-YAZAR YAVUZ DONAT, YAKIN TARİHE IŞIK TUTTU!

Gaziantep Sanat Merkezi Kırmızı Salon’da düzenlenen söyleşide, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı. Gazeteci Şebnem Bursalı’nın açış konuşmasıyla başlayan söyleşide

• "TARIMSAL HİZMETLER VE HAYVANCILIK ÇALIŞTAYI" TOPLANDI

Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma ve Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığınca, yerel ekonomiye can veren tarım ve hayvancılık sektöründe atılması gereken adımların ele alındığı çalıştay, Bahri Üçoklar Toplantı Salonu&rsq

• BÜYÜKŞEHİR, GAZİRAY PROJESİ YERALTI ÇALIŞMALARINI ANLATTI