"15 TEMMUZ FUTBOL TURNUVASI"NIN ÖDÜLLERİ VERİLDİ

"15 TEMMUZ FUTBOL TURNUVASI"NIN ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ‘15 Temmuz Darbe Girişimi’nin yıldönümünde kentte bulunan futbol takımları arasında “15 Temmuz Futbol Turnuvası” düzenledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği, Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Gaziantep Şubesi'nin destekleri ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin girişimleri gerçekleşen turnuvaya takımlar büyük ilgi gösterdi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında yapılan “15 Temmuz Futbol Turnuvası”na 10 takımdan 160 sporcu katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde gerçekleşen turnuvada takımlar kıyasıya mücadele verdi. Özellikle futbol okullarının ilgi gösterdiği turnuvada; genç sporcular büyük özveri gösterdi.

Turnuvada dereceye giren takımlara Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu ve TÜFAD Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu'nun katılımıyla düzenlenen törenle madalyaları takdim edildi.

Bu Haber 2019-07-16 13:27:17 Tarihinde Eklenmiştir.

• YAZAR HAYATİ İNANÇ'IN KİTABINI KAZANAN LİSTE

Hayati inanç’ın  “Can Veren Pervaneler” Kitabı Instagram Kazananları:Kazananlar:1  ) @htcmrtzynp 2  ) @m.yc19 3  ) @mustafmuhammet 4  ) @tc_bekir_ozturk 5  ) @gamzecandan58 6  ) @ebru.aqac 7

• ŞAHİN, GELECEĞİN MUCİTLERİNE SERTİFİKALARINI VERDİ

Etkin vatandaş katılımıyla sıra dışı bakış açılarını kullanarak inovasyona dayalı hizmet anlayışını hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Çocuk İnovasyon Eğitimi ve Atölye Çalışması kapsamında inovasyon kültür