3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Gaziantep’te, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Gaziantep İl Müdürlüğü koordinasyonunda, Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde “3 Aralık Dünya Engelliler Günü Çelenk Sunma ve Farkındalık Yürüyüşü” programı düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen programa; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Berk, Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Serdar Tolay, engelli dernekleri yönetici ve üyeleri, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Gaziantep İl Müdürlüğü, engelliler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan program, çelenk sunma töreninin ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Gaziantep İl Müdürü Mustafa Yıldırım’ın günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmayla devam etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Berk, Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Serdar Tolay ve beraberindeki protokol, pankartlarla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan Büyükşehir Belediyesi önüne kadar farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi önündeki program, çektirilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Bu Haber 2019-12-03 16:32:01 Tarihinde Eklenmiştir.