AK PARTİLİ KANDEMİR BAŞKAN ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

AK PARTİLİ KANDEMİR BAŞKAN ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fatma Şahin’i ziyaret etti.

“AK Parti Gaziantep Teşkilat Toplantısı” dolayısıyla şehre gelen ve bir dizi ziyaretlerde bulunan Kandemir, Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projeler hakkında Başkan Fatma Şahin’den bilgi aldı, değerlendirmelerde bulundu. Kandemir, Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) iş birliğinde hayata geçirilen Gaziantep modelinin hem ülkeye hem de şehre yeni bir vizyon kazandırdığını söyledi.

KANDEMİR: GAZİANTEP MODELİ DÜNYADA ÖRNEK HALE GELECEK

Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinde konuşan Erkan Kandemir, Gaziantep ile gurur duyulduğunu ve Türkiye’de örnek gösterilen bir şehir olduğunu vurgulayarak, “Başta başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Milletvekili arkadaşlarımız Ankara’da, başkanımız burada olağanüstü bir başarı sergilediler. Tüm Türkiye’de örnek olduğuna inanıyorum. Gaziantep’te ki birlik beraberlik ruhunun, bu şehrin kültüründe de gördük. Bir kez daha buraya gelince bunu yaşamış olduk. “Gaziantep Modeli” sadece Türkiye’nin değil Dünya’nın da bir kentin şehirleşme öyküsünü, kültürünü merkeze koyarak bir model ve marka haline getirmesinin hikâyesidir. Bu bir vizyon ve ufuk gerektirir. Bu vizyon, ufuk ve bir bu kadar birikimin yanı sıra inançla enerji Büyükşehir Belediye Başkanımızda mevcut. Bunun için ben inanıyorum ki Gaziantep, sadece Türkiye değil Dünya’ya örnek bir model haline gelecek. Zaten şu anda son 5 sene içerisinde kat ettiği yol, Gazi şehrin değerlerini tüm Dünya’nın beğenisine markalaşarak sunması, büyük bir örnek” dedi.

TEKNOFESTİN GAZİANTEP’TE DÜZENLENMESİ TESADÜF DEĞİL

TEKNOFEST 2020’nin Gaziantep’te yapılmasının çok kıymetli olduğunun altını çizen Kandemir şunları söyledi: “Türkiye, malum olduğu üzere pek çok alanda yerli ve milli teknolojiyi harekete geçirdi. Cumhurbaşkanımızın kararlı iradesi ve parlamentoda bulunan milletvekili arkadaşlarımızın gayretleriyle, milli ve yerli bir seferberlik başlattık. Savunma sanayisinde ciddi başarılar kazandık. Sadece savunma sanayisinde değil, hemen hemen ülkenin çok temel konularında gerçekten de teknolojiyi kullanabilen ve üreten bir hale geldik. Bu manada TEKNOFEST, genç arkadaşların ilham aldığı, başardığı ve daha çok şey başardığını hissedebileceği bir festival. Esasen, bir heyecanın umudun tazelenmesini ifade eden TEKNOFEST’in Gaziantep’te olması tesadüf değil. Bu şehir, örnek şehirlerden bir tanesi. İnsanının dokusuyla da örnek teşkil ediyor. İnanıyorum ki teknolojide ki bu sıçrama, şehre ayrı bir heyecan katacağına inanıyorum. Gaziantep’in kurtuluşunun 100’ncü yılı Cumhurbaşkanlığı’nın himayelerinde kutlanıyor. Ciddi bir hazırlık yapıyoruz bunun için. Kadim bir kent burası. Bu kadim kentin kadim kültürünü Antepli her daim göstermiş. Buradaki heyecanı ve milli beraberlik duygusunu hep beraber yaşama anlayışının bir göstergesi. Gaziantep, direnişiyle milli mücadelenin sembolü haline geldi. Bu sene Gaziantep için hem festivalleriyle, hem de bu tür organizasyonlarıyla tabiri caiz ise yerinde durmuyor. Bu kadar üretimin, katmayı ileriye taşıyıp, bu vizyonlu çalışmalarımızla yüzüncü yılı taçlandırmış olacağız.”

Ziyaretin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bu Haber 2020-01-09 14:17:15 Tarihinde Eklenmiştir.

• GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ELAZIĞ DEPREMİNE SESSİZ KALMADI

Türkiye, Elazığ'dan gelen deprem haberiyle sarsıldı. Kandilli verilerine göre, deprem 6.8 büyüklüğünde meydana geldi. Kilis'ten Samsun'a Irak'tan Suriye'ye kadar çok bölgede hissedilen deprem, Elazığ’da yıkıma neden oldu. Yaşanan

• ATATÜRK YOL KOŞUSU'NA BÜYÜKŞEHİR SPORCULARI DAMGA VURDU

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, geleneksel hale gelen, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Gazi şehre teşrif etmesinin 87’nci yılı dolayısıyla “Atatürk Yol Koşusu” düzenlendi.

• MAVİ ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ YENİ SİSTEME GEÇİYOR

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, şehirde yeni kurulan ve gelişen mahallelerde doğan toplu taşıma ihtiyacı için düğmeye bastı. Yapılan düzenlemelerle sefer sayıları arttırılırken sistem değişikliğine gitti. Bu kapsamda 19 h

• UZMAN TEYZELERLE ÇOCUKLAR EMİN ELLERDE OLACAK