BAKAN ALBAYRAK, BAŞKAN ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

Gaziantep Ticaret Odası’nda düzenlenen “Gaziantep İş Dünyasıyla Buluşma Toplantısı” dolayısıyla şehre gelen ve bir dizi ziyaretlerde bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda organize edilen toplantıya katıldı, sektör temsilcileriyle görüştü. Gaziantep’te var olan ekonomi modeli hakkında şehrin; istihdama, ihracata ve katma değerli üretime dayalı büyüme modeliyle örnek olduğunu dile getirdi.

Toplantıya; Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel,  İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdülkadir Konukoğlu ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Ziyaretin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bu Haber 2020-02-20 15:41:45 Tarihinde Eklenmiştir.

• BAŞKAN ŞAHİN, VALİYLE İŞÇİ SERVİSLERİNİ DENETLEDİ

Çin Halk Cumhuriyeti’nin Vuhan kentinde ortaya çıkan, kısa sürede Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından bölgesel olmaktan çıkarak “pandemi” yani küresel anlamda etkisini gösteren bir salgın haline geldi

• BÜYÜKŞEHİR, SOSYAL MEDYADAN YAPILAN CANLI YAYINLARLA EVLERE KONUK OLUYOR

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından ‘Pandemi’ yani bölgesel olmaktan çıkmış küresel anlamda etkisini gösteren salgın olarak adlandırılan Corona Virüse karşı mücadele devam ederken, “Evde Kal