BAŞKAN ŞAHİN, MÜNİF PAŞA MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN ŞAHİN, MÜNİF PAŞA MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkâmil ilçesine bağlı Münif Paşa Mahallesi’ne gitti, mahalle sakinleriyle hasbihal etti. Özellikle kadınların ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Şahin, talepleri dinledi.

Mahalle mahalle dolaşarak, kentte yaşanan sorunları yerinde görme fırsatı bulan Şahin ve ekibi, haziran ayının kavurucu sıcağına rağmen Gazi şehre dokunmayı bildi. Ziyaretleri sırasında belediyenin hizmetlerine ve beklentilere ilişkin görüş alış verişinde bulunan Başkan Şahin, Münif Paşa Mahalle Muhtarı Mehmet Bay’la mahallenin ihtiyaçlarını ve eksikliklerini ele aldı, imkanlar doğrultusunda ne gerekiyorsa yapılacağının sözünü verdi.

TÜFEKÇİ YUSUF ESNAFI, YENİ YOLDAN MEMNUN

Mahalle ziyaretinin ardından Tüfekçi Yusuf Bulvarı’na gelen Şahin, buradaki esnafı ziyaret etti. Yeni yapılan yoldan dolayı memnuniyetini dile getiren esnaf, başkan Şahin’e çalışmalarında başarı diledi.

Tüfekçi Yusuf Bulvarı esnaflarından Şükrü Karakiya, başkan Şahin’in ziyaretini olumlu karşıladıklarını belirterek, “İsterim ki diğer siyasiler de halkla buluşsun onların derdini dinlesin. Vatandaşların isteklerini direkt olarak siyasilere iletilmesinin çok iyi olacağını düşünüyorum. Başkan Şahin’in bana gelip ‘nasılsın’ demesi halimi hatırımı sorması beni onurlandırdı, yeni yapılan yolla birlikte trafikte akışkanlık sağlandı, esnaf rahat etti. Fatma başkan trafik konusunda çok etkili çalışmalar yapıyor, yaptığı icraatlarını beğeniyorum” dedi.

Mustafa Kantar, şunları aktardı: “Başkanım, bizlerin sıkıntılarını sordu, çok memnun kaldık, sağ olsun, şikâyetlerimizi yerinde görmesi onun için de bizim için de iyi oldu. Başkana çok teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor.

Yusuf Aysal ise, “İki yıldır esnaflık yapıyorum, başkanımız geldi dinledi, sıkıntılarımızı öğrendi. Birebir bizimle ilgilenmesi bizleri memnun etti, yapılan yol çok iyi oldu hem trafik, hem de bizler rahatladık, eski sıkıntılarımız kalmadı” diye konuştu.

Faruk Yalçın da şöyle konuştu: “Bir başkanın seçimden sonra halkla iç içe olması, yaptığı çalışmaları yerinde görmesi vatandaştan bilgi alması çok sevindirici bir durum. Aslında bu tür ziyaretlerin sürekli yapılması gerekir. Kaldırım ve peyzajla ilgili sıkıntılarımı anlattım. Kaldırım ve yol çalışmalarından memnunuz.”

Bu Haber 2019-06-24 14:15:57 Tarihinde Eklenmiştir.

• İŞ DÜNYASI, KUZEYŞEHİR'E HAYRAN KALDI!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GAOSB Mütevelli Başkanı Gaziantep Valisi Davut Gül, GAOSB Müteşebbis Heyeti başkan yardımcısı Adil Konukoğlu, GAOSB Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım

• GAZİ ŞEHİR, KONUKLARINI EŞSİZ TARİHİ VE KÜLTÜRÜYLE KARŞILAYACAK!

Yurt içinden ve yurt dışından kente gelen turistleri buram buram kokan tarihle karşılayacak Kültür Kapısı, mahalli lezzetlerle donatılacak. Mezopotamya ve Akdeniz’in birleştiği topraklarda birbirinden farklı uygarlıkları bağrından çıkaran Ga

• FIRAT'IN İNCİSİ RUMKALE, SU SPORLARIYLA BÜYÜLEDİ!

Dalış, su kayağı, jet ski, wakeboard ve flyboard gösterisiyle izleyenleri büyüleyen etkinliğe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yarışmaların startını verdi. Fırat’ın incisi Rumkale’den tüm Dünya’ya bar

• BÜYÜKŞEHİR'DEN OTOBÜS ŞOFÖRLERİNE İŞARET DİLİ EĞİTİMİ!

“Engelsiz Dostu Kent” sloganına uygun çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, günlük hayatta toplu taşıma aracıyla bir yerden bir yere gitmek isteyen işitme engellilerle iletişimi sağlayabilmek için çalışanlar

• İLAHİYATÇI CEYLAN, MERYEM SURESİ'Nİ ANLATTI

Onat Kutlar Konferans Salonu’na düzenlenen söyleşide, İlahiyatçı Ceylan, vahiy sohbetlerinde, Kendi içerisinde anlamlı bir sırası bulunan Hadisleri ve Meryem Suresi’yle izleyicileri bilgilendirdi. Meryem süresi öncesinde Peygamberimiz

• 41 YILLIK MUHTARLAR ONURLANDIRILDI!

Buna göre, 9 dönem Savcılı Mahalle Muhtarlığı görevini üstlenen Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz’e, 7 dönem Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Sazlık’a ve 6 dönem Yavuzeli &O

• 25 ARALIK ETKİNLİKLERİ, CUMHURBAŞKANLIĞI HİMAYESİNE ALINDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep milletvekilleri, Şahinbey Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi, oda başkanları ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin girişimleri sonucunda Cumhurbaşkanlığı, Antep’in dü

• BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞANLARI DAHA DA DONANIMLI OLACAK!

Büyükşehir personellerinin daha verimli çalışabilmesi, düzenlenen faaliyetlerin etkinliğinin artırılması amacıyla İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından verilen eğitimlere; Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi’ne İçişleri B