BAŞKAN ŞAHİN, PERSONELLE TELEKONFERANS ARACILIĞIYLA BAYRAMLAŞTI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Corona Virüs tedbirleri kapsamında telekonferans aracılığıyla personelin Ramazan Bayramı’nı kutladı, yeni normalleşme sürecine de değinen başkan Şahin, güçlü bir koordinasyonla salgına karşı örnek teşkil edecek projelere imza atabileceklerini söyledi, ekibini motive etti.

Kısa süre içerisinde Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından pandemi ilan edilerek gündelik hayatta önemli bir dönüşüme yol açan Corona Virüs’e karşı ulusal mücadele devam ederken salgının bulaşma riskini ortadan kaldırmak amacıyla toplantılar sosyal mesafe gözetilmek adına telekonferans aracılığıyla yapılmaya başlandı. Bu doğrultudan hareketle Başkan Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan personellerle telekonferans ile buluşarak bayramlaştı. Ayrıca salgın sürecinde ekibine daha hassas olunması gerektiğini söyleyen Şahin, Ramazan bayramının ardından pandemiye karşı geliştirilecek yol haritasında faydalı projeler ortaya çıkarmanın bölgesel ve ulusal çaptaki önemine dikkati çekti ve virüse karşı yeni bir eylem planı hazırlığında olduklarını duyurdu.

Telekonferansta konuşan Başkan Şahin, “Başı rahmet sonu cehennem azabından kurtuluş olan bu ayda Rabbim bereketini versin ve de en önemlisi dünyayı kasıp kavuran pandemiden, gözle görülmeyen tehlikeden korusun. Her yıl el ele tutuşarak gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma merasimlerine bu yıl ara vermek durumunda kaldık. Artık yeni normalde sosyal mesafe gözetilerek maske takarak yaşantımıza devam etmemiz gerekiyor. Bunun ilk uygulayıcıları muhakkak bizler olmalıyız. O nedenle büyük sorumluluklarımız var. Gaziantep Büyükşehir ailesi çok büyük ve çok köklü bir ailedir. 2 milyon bize emanet. Bizim bu emanetin hakkını vermemiz için her şeyden önce kendi sağlığımızı düşünmemiz gerekiyor. Topluma örnek olmamız lazım. Pandemi sürecinde hızlı ve yararlı projeler üretebilen belediyeler arasında yerimizi koruduk. Her birimizin büyük bir emeği var. Ekibime her anlamda müteşekkirim. Ancak çalışmalarımız genişletilerek devam etmeli. Akabinde ortaya çıkardığımız somut uygulamalarla örnek bir belediyecilik anlayışı sergileme hedefini daima aklımızın bir kenarında bulundurmalıyız” dedi.

Bu Haber 2020-05-21 13:56:22 Tarihinde Eklenmiştir.

• BAŞKAN ŞAHİN'DEN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ÖNEMLİ PROTOKOL!

Yeni tip Corona Virüs’e yönelik ulusal ve bölgesel çapta alınan koruyucu önleyici tedbirlerin karşılığını bulması, yeni normal düzen için uygun koşullar oluşturdu ve 1 Haziran itibariyle önlemlerin esnetilmesini beraberinde get

• BAŞKAN ŞAHİN'DEN "FISTIK GİBİ" MÜJDE!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin teknik ekibiyle birlikte ilçe ziyaretleri kapsamında Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yla buluştu. Teknik konuların konuşulduğu toplantının ardından Başkan Şahin, Atatürk Bulvarı’nda esnaf gezi

• GAZİANTEP HAYVANAT BAHÇESİ YENİ ÜYELERİNE KAVUŞTU

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Gaziantep Hayvanat Bahçesi’nin yeni üyeleri İstanbul’dan getirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla yasadışı olarak Türkiye’ye sokulan ve l&u

• BÜYÜKŞEHİR'DEN 200 BİN İŞÇİYE CORONA EĞİTİMİ BAŞLADI