"BİR FİKRİM VAR" PROJESİ, ÜNİVERSİTELİLERLE HAYAT BULACAK!

"BİR FİKRİM VAR" PROJESİ, ÜNİVERSİTELİLERLE HAYAT BULACAK!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlere yönelik “Bir Fikrim Var Projesi” kapsamında üniversite öğrencileri, fikirlerini Büyükşehir’le hayata geçirecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in seçim beyannamesinde bulunan, Gazi şehirdeki 4 üniversitenin şehrin yaşamında, üretimine katkı sağlamasını ve inovasyon kültürünün yerleşmesini hedefleyen “Bir Fikrim Var” Projesi başladı. Büyükşehir Belediyesi Ekonomik Gelişim AR-GE ve İnovasyon Daire Başkanlığı’nca yürütülen proje, üniversite öğrencilerinin kendi yetenekleriyle becerileri doğrultusunda edindikleri bilgi ve kazanımları kullanarak girişimcilik, yaratıcı zekâ, bilimsel düşünme, rekabet edebilme bilinciyle araştırmaya yönelmesini ve inovasyon mantığıyla oluşturduğu fikirlere açık olacak. Büyükşehir Belediyesi’ne sunulacak projeler, kategorize edilerek incelenecek, kriterler doğrultusunda değerlendirilecek, proje sahipleri ödüllendirilecek, ilgili sektörlerle işbirliği ve koordinasyonu sağlanacak.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), SANKO Üniversitesi ve Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) içinde faaliyet gösteren İnovasyon Kulübü’ne üye öğrencilerin “Bir Fikrim Var” Projesi’ne bireysel ve grup halinde katılabilecek. Başvurular, http://inovasyon.gaziantep.bel.tr/ProjeFikir adresinden alınacak.

Bu Haber 2019-11-19 17:06:42 Tarihinde Eklenmiştir.

• ENGELLİLER GÜNÜNDE FARKINDALIK OLUŞTURULDU

5 YAŞINDAKİ BERKCAN İLGİ ÇEKTİ Avrupa’nın ikincisi, Türkiye’nin ise en büyüğü olan Engelsiz Yaşam Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlamalarına ev sahipliği yaptı. Renkli gösterilere sahne olan etkinlikte, e

• 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen programa; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Berk, Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Serdar Tolay, engelli dernekleri yönetici ve üyeleri, Aile, &Cced