"BİR FİKRİM VAR" PROJESİ, ÜNİVERSİTELİLERLE HAYAT BULACAK!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlere yönelik “Bir Fikrim Var Projesi” kapsamında üniversite öğrencileri, fikirlerini Büyükşehir’le hayata geçirecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in seçim beyannamesinde bulunan, Gazi şehirdeki 4 üniversitenin şehrin yaşamında, üretimine katkı sağlamasını ve inovasyon kültürünün yerleşmesini hedefleyen “Bir Fikrim Var” Projesi başladı. Büyükşehir Belediyesi Ekonomik Gelişim AR-GE ve İnovasyon Daire Başkanlığı’nca yürütülen proje, üniversite öğrencilerinin kendi yetenekleriyle becerileri doğrultusunda edindikleri bilgi ve kazanımları kullanarak girişimcilik, yaratıcı zekâ, bilimsel düşünme, rekabet edebilme bilinciyle araştırmaya yönelmesini ve inovasyon mantığıyla oluşturduğu fikirlere açık olacak. Büyükşehir Belediyesi’ne sunulacak projeler, kategorize edilerek incelenecek, kriterler doğrultusunda değerlendirilecek, proje sahipleri ödüllendirilecek, ilgili sektörlerle işbirliği ve koordinasyonu sağlanacak.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), SANKO Üniversitesi ve Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) içinde faaliyet gösteren İnovasyon Kulübü’ne üye öğrencilerin “Bir Fikrim Var” Projesi’ne bireysel ve grup halinde katılabilecek. Başvurular, http://inovasyon.gaziantep.bel.tr/ProjeFikir adresinden alınacak.

Bu Haber 2019-11-19 17:06:42 Tarihinde Eklenmiştir.

• BAŞKAN ŞAHİN'DEN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ÖNEMLİ PROTOKOL!

Yeni tip Corona Virüs’e yönelik ulusal ve bölgesel çapta alınan koruyucu önleyici tedbirlerin karşılığını bulması, yeni normal düzen için uygun koşullar oluşturdu ve 1 Haziran itibariyle önlemlerin esnetilmesini beraberinde get

• BAŞKAN ŞAHİN'DEN "FISTIK GİBİ" MÜJDE!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin teknik ekibiyle birlikte ilçe ziyaretleri kapsamında Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yla buluştu. Teknik konuların konuşulduğu toplantının ardından Başkan Şahin, Atatürk Bulvarı’nda esnaf gezi

• GAZİANTEP HAYVANAT BAHÇESİ YENİ ÜYELERİNE KAVUŞTU

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Gaziantep Hayvanat Bahçesi’nin yeni üyeleri İstanbul’dan getirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla yasadışı olarak Türkiye’ye sokulan ve l&u

• BÜYÜKŞEHİR'DEN 200 BİN İŞÇİYE CORONA EĞİTİMİ BAŞLADI