BÜYÜKŞEHİR, KASIM AYI'NDA DOĞAN 250 PERSONEL ADINA FİDAN DİKTİ

BÜYÜKŞEHİR, KASIM AYI'NDA DOĞAN 250 PERSONEL ADINA FİDAN DİKTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kasım ayında doğan 250 personelin doğum günü düzenlenen bir etkinlikle kutlandı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’nca gerçekleştirilen doğum günü etkinliği için Onat Kutlar Toplantı Salonu’nda, 250 personel toplandı. Etkinliğe; Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Mehmet Berk, birçok daire başkanı ve personeller katıldı.

Etkinlikte konuşan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Murat Geç, 2019 yılı içerisindeki eğitimler ve seminerlerin yanı sıra tamamen personellere yönelik kültür, sanat ve spor aktiviteleri olmak üzere günaydın etkinliklerinden tiyatro eğitimlerine, model uçak yapımından, halk oyunlarına kadar toplam 18 branşta motivasyon kulübünü başlattıklarını hatırlattı.

GEÇ: DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ FİDAN OLDU

Havaların ısınmasıyla doğaya açılarak çok daha farklı etkinliklerle çalışanlarla beraber olacaklarını dile getiren başkan Geç, “Bu kulüplerin amaçları tamamen personelimizin kendini daha iyi hissetmesini, kendini daha iyi tanımasını, öz güveninin artması ve dolayısıyla daha güler yüzlü bir hizmet vermesi amaçlanmaktadır. Bu etkinliklerden biri de doğum günü etkinliğidir. Sizlerin adına doğum günü hediyesi olarak hem doğaya hem de geleceğe, çocuklarımıza daha yeşil bir Dünya bırakmak adına yüzlerce fidan diktik” dedi.

PERSONELLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Murat Geç, şöyle devam etti. “Personelimizin kişisel gelişimi için eğitim planlarımız var. Her birinizi kendi branşınızda geliştirmek üzere gerekli tüm yatırımı insan kaynakları olarak yapmak istiyoruz. Mesleğini gönlünde tutarak, severek yapmanız için ne gerekiyorsa elimizden geldiğince gereklilikleri yerine getirmek istiyoruz. İnsan kaynakları politikamızda bizim temel prensiplerimiz var; daha çok çalışana daha iyi imkânlar ve fırsatlar sunmayı amaçlıyoruz. Performansa göre ödüllerimiz olacak. Personellerimizin daha verimli ve huzurlu olacağı iş alanlarında yer almasını istiyoruz. Bünyemizde 730 civarında iş alanı mevcut. Şehrin her tarafına dokunuyoruz. 320’ye yakın birbirinden farklı unvan var. Herkesin uzmanlaşabileceği meslekler bulunuyor. Samimiyiz, amatör ruhluyuz ancak profesyoneliz. Yetenek serüveninizde sizlere profesyonel danışmanlık yapmak istiyoruz. Kariyeriniz doğru kararlar almanız için yanınızda yer alıp destekçiniz olacağız.”

Başkan Geç, gerçekleştirilen etkinliklerin temel amacının personelin motivasyonunu artırmaya yönelik olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından belediye çalışanları doğum günü pastasını kesti, hediye olarak personellerin adına ağaçlandırma alanına dikilen fidanların sertifikaları dağıtıldı.

Bu Haber 2019-12-02 11:16:53 Tarihinde Eklenmiştir.

• YESEMEK AÇIK HAVA MÜZESİ MEDENİYET TARİHİNİ DEĞİŞTİRECEK

Dünya medeniyet tarihine ışık tutan ve İslahiye ilçesinin en eski tarihi alanları olarak belirlenen Yesemek ve Tilmen Höyük’ü için Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ve İslahiye Belediye Başkanı K

• ŞEHİTKAMİL TÜRKÜLERLE ANILDI

• 'ATATÜRK YOL KOŞUSU' İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi, “Spor Şehri Gaziantep” anlayışından hareketle gerçekleştirdiği faaliyetlere bir yenisini daha ekledi. 87 yıl önce vatanı korumak için Fransız ordusuyla 11 ay boyunca mücadele eden kahraman halkı ziyaret ederek şeh

• BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİNDE 'TEMEL GÖNÜLLÜLÜK EĞİTİMİ' DEVAM EDİYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Sosyalben Akademi iş birliğinde gerçekleştirilen eğitimler kapsamında toplumda bir farkındalık oluşturmak anlayışından hareketle;  sosyal girişimcilik, sosyal inovas

• GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ELAZIĞ DEPREMİNE SESSİZ KALMADI

Türkiye, Elazığ'dan gelen deprem haberiyle sarsıldı. Kandilli verilerine göre, deprem 6.8 büyüklüğünde meydana geldi. Kilis'ten Samsun'a Irak'tan Suriye'ye kadar çok bölgede hissedilen deprem, Elazığ’da yıkıma neden oldu. Yaşanan

• ATATÜRK YOL KOŞUSU'NA BÜYÜKŞEHİR SPORCULARI DAMGA VURDU

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, geleneksel hale gelen, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Gazi şehre teşrif etmesinin 87’nci yılı dolayısıyla “Atatürk Yol Koşusu” düzenlendi.

• MAVİ ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ YENİ SİSTEME GEÇİYOR

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, şehirde yeni kurulan ve gelişen mahallelerde doğan toplu taşıma ihtiyacı için düğmeye bastı. Yapılan düzenlemelerle sefer sayıları arttırılırken sistem değişikliğine gitti. Bu kapsamda 19 h

• UZMAN TEYZELERLE ÇOCUKLAR EMİN ELLERDE OLACAK