BÜYÜKŞEHİR, KASIM AYI'NDA DOĞAN 250 PERSONEL ADINA FİDAN DİKTİ

BÜYÜKŞEHİR, KASIM AYI'NDA DOĞAN 250 PERSONEL ADINA FİDAN DİKTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kasım ayında doğan 250 personelin doğum günü düzenlenen bir etkinlikle kutlandı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’nca gerçekleştirilen doğum günü etkinliği için Onat Kutlar Toplantı Salonu’nda, 250 personel toplandı. Etkinliğe; Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Mehmet Berk, birçok daire başkanı ve personeller katıldı.

Etkinlikte konuşan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Murat Geç, 2019 yılı içerisindeki eğitimler ve seminerlerin yanı sıra tamamen personellere yönelik kültür, sanat ve spor aktiviteleri olmak üzere günaydın etkinliklerinden tiyatro eğitimlerine, model uçak yapımından, halk oyunlarına kadar toplam 18 branşta motivasyon kulübünü başlattıklarını hatırlattı.

GEÇ: DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ FİDAN OLDU

Havaların ısınmasıyla doğaya açılarak çok daha farklı etkinliklerle çalışanlarla beraber olacaklarını dile getiren başkan Geç, “Bu kulüplerin amaçları tamamen personelimizin kendini daha iyi hissetmesini, kendini daha iyi tanımasını, öz güveninin artması ve dolayısıyla daha güler yüzlü bir hizmet vermesi amaçlanmaktadır. Bu etkinliklerden biri de doğum günü etkinliğidir. Sizlerin adına doğum günü hediyesi olarak hem doğaya hem de geleceğe, çocuklarımıza daha yeşil bir Dünya bırakmak adına yüzlerce fidan diktik” dedi.

PERSONELLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Murat Geç, şöyle devam etti. “Personelimizin kişisel gelişimi için eğitim planlarımız var. Her birinizi kendi branşınızda geliştirmek üzere gerekli tüm yatırımı insan kaynakları olarak yapmak istiyoruz. Mesleğini gönlünde tutarak, severek yapmanız için ne gerekiyorsa elimizden geldiğince gereklilikleri yerine getirmek istiyoruz. İnsan kaynakları politikamızda bizim temel prensiplerimiz var; daha çok çalışana daha iyi imkânlar ve fırsatlar sunmayı amaçlıyoruz. Performansa göre ödüllerimiz olacak. Personellerimizin daha verimli ve huzurlu olacağı iş alanlarında yer almasını istiyoruz. Bünyemizde 730 civarında iş alanı mevcut. Şehrin her tarafına dokunuyoruz. 320’ye yakın birbirinden farklı unvan var. Herkesin uzmanlaşabileceği meslekler bulunuyor. Samimiyiz, amatör ruhluyuz ancak profesyoneliz. Yetenek serüveninizde sizlere profesyonel danışmanlık yapmak istiyoruz. Kariyeriniz doğru kararlar almanız için yanınızda yer alıp destekçiniz olacağız.”

Başkan Geç, gerçekleştirilen etkinliklerin temel amacının personelin motivasyonunu artırmaya yönelik olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından belediye çalışanları doğum günü pastasını kesti, hediye olarak personellerin adına ağaçlandırma alanına dikilen fidanların sertifikaları dağıtıldı.

Bu Haber 2019-12-02 11:16:53 Tarihinde Eklenmiştir.

• BÜYÜKŞEHİR'DEN, AKILLI ŞEHİRLER ALANINDA DEV ADIM

Büyükşehir Belediyesi, çağın getirdiğin teknoloji ve bilgi akımını iyi değerlendirerek, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. TBB tarafından yapılan Akıllı Şehirler Kongre ve Sergisi’nde büyükşehir, vatandaşın aklını y&oum

• BÜYÜKŞEHİR, ALZAYMIR HASTALARI İÇİN FARKINDALIK OLUŞTURDU

Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı alzaymır hastaları ve yakınlarına hizmet veren Moral Evi’nde farkındalık oluşturmak amacıyla Ekonomik Gelişim, Ar-Ge ve İnovasyon Daire Başkanlığınca örnek