BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE HALKLA İLİŞKİLER EĞİTİMİ VERİLDİ

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE HALKLA İLİŞKİLER EĞİTİMİ VERİLDİ

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) koordinatörlüğünde, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Beyaz Masa ve Çağrı Merkezi personeline yönelik “Halkla İlişkiler Eğitimi” verildi.

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’nca Basın-Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığında görevli personellere, Türkiye Belediyeler Birliği eğitimcisi Rahim Aladağ eğitim verdi.

Gazi Eğitim Akademisi’ndeki eğitim kapsamında, kriz yönetimi, çatışma yönetimi, iletişim teknikleri, telefonda iletişim, ikna stratejileri, stres yönetimi, öfke kontrolü ve motivasyon konuları hakkında bilgi aktarıldı, katılımcılara vaka çalışmaları ve senaryo uygulamaları da gösterildi.

Aktiviteler sonrası geribildirimler değerlendirildi, hem sosyal yaşantıda hem de iş hayatında karşılaşılan engeller ve çözüm bekleyen alanlar analiz edildi, kurum gelişiminin daha sağlıklı ilerleyebilmesi noktasında çözümlemelerde bulunuldu.

2 gün süren eğitimlere 35 personel katıldı.

Bu Haber 2019-09-10 10:27:02 Tarihinde Eklenmiştir.

• GAZİANTEP, YAVUZ BİNGÖL'LE COŞTU

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep'i Geliştirme Vakfı (GAGEV) işbirliğinde gerçekleştirilen GastroANTEP Festivali etkinlikleri kapsamında müzisyen Yavuz Bingöl konser verdi. Festival Park'ta organize edi

• ÜNLÜ AŞÇI ARDA TÜRKMEN'DEN GAZİANTEP ÜRÜNLERİNE TAM NOT

ŞAHİN: DÜNYANIN LEZZET BAŞKENTİ OLMAYI HEDEFLİYORUZ Moderatörlüğünü Gökmen Sözen’in üstlendiği “Arda Türkmen ile Yüz Yüze” konulu panele katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şa