BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE "ZAMAN YÖNETİMİ" EĞİTİMİ

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE "ZAMAN YÖNETİMİ" EĞİTİMİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi personelin daha etkin ve verimli olması amacıyla dönem dönem eğitimler vermeye devam ediyor. Bu eğitimlerden birisini “Zaman Yönetimi” eğitimi ile yapan Büyükşehir Belediyesi, personelin zaman yönetimini daha aktif kullanmasına katkı sağlıyor.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve eğitimci Şefika Şule Erçetin tarafından verilen eğitimde özetle şunlar anlatıldı:

“Zaman yönetimi eğitim semineri yöneticilerin ve çalışanların zamanı daha verimli kullanmaları, iş yoğunluğu baskısından ve stresten kurtulmaları için zamana ve hayata yeni bir bakış sağlamakta ve günlük yaşamda kolayca uygulanacak pratik öneriler içermektedir.”

Erçetin, “Kişisel performansımızı fark etmek ve geliştirmek, yaşamı ve zamanı planlamanın nedenleri, zaman yönetiminin ana prensipleri, sorunları tanımak, değişik yaşam rollerimiz ve değerlerimiz, kişisel vizyon ve misyon oluşturma, yaşam yönetimi ve zamanı dengeli kullanma, pareto prensibi, önem ve aciliyet – önceliklerimiz, hayata, işlere hakimiyet ve doğru önceliklendirme, planlama ve organizasyon, etkin sonuç üretmek, planlama ve program yapmak, zaman çalıcılarla başa çıkabilmek, bir hedef nasıl oluşturulur ? anahtar noktalar ve etkili hedef kriterleri, hedeflerin eyleme dönüşmesi, erteleme ve hayır diyememe, etkin olunan saatlerin verimli kullanılması, iyi iletişim kurma, işte yetki devri, kesintiler-çalışmaların bölünmesini engelleme, başkasına bağımlı olan işleri hızlandırma, telefon görüşmeleri, toplantıları verimli hale getirme, evrak ve raporlar, davetsiz misafirler,  bekleme sürelerine hazırlıklı olma, yolda geçirilen zamanı değerlendirme, zaman yönetim araçlarını etkili kullanmak, zaman planlama rehberi ve  temiz masa.” konularda bilgiler verdi.

Bu Haber 2019-04-05 09:59:50 Tarihinde Eklenmiştir.

• BÜYÜKŞEHİR, KREŞLERİYLE GÖZ DOLDURDU!

Gönül belediyeciliğinde bir model olan büyükşehir, yoğun iş hayatında yer alan anneleri unutmadı. Annelerin bir yandan bebeğinin beşiğini sallarken diğer taraftan yemeğini yaptığını dillendiren başkan Fatma Şahin, iş dünyasında “Ben de V

• GAZİANTEP, RENGÂRENK ÇİÇEKLERLE BEZENDİ

Her fırsatta, yeşilin her tonuna karşı gösterdiği hassasiyetle dikkati çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeşil alanı artırdı, şehir oksijen solumaya başladı. Kentin gri yüzü, rengârenk bir yüze dönüşt&uum

• BÜYÜKŞEHİR, DOLMEN KAYA MEZARLARINI TURİZME KAZANDIRDI