BÜYÜKŞEHİR, PERSONELLERİNE İNOVASYON EĞİTİMİ VERDİ

BÜYÜKŞEHİR, PERSONELLERİNE İNOVASYON EĞİTİMİ VERDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kurum içi eğitimler kapsamında çalışanlarına yönelik “İnovasyon Eğitimi” verildi.

Türkiye'de ilk defa Büyükşehir Belediyesi’nde kurulan Ekonomik Gelişim AR-GE ve İnovasyon Daire Başkanlığı, kurum içi eğitimlerle çalışmalarına hızlı bir giriş yaptı. Başkanlık, eğitim yoluyla belediye çalışanlarına inovasyonu tanıtarak, Büyükşehir Belediyesi’nce üretilen hizmet inovasyonuna ağırlık verilmesine dikkati çekti.

Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Salonu’ndaki inovasyon eğitimi, Ekonomik Gelişim AR-GE ve İnovasyon Daire Başkanlığı personellerinden Aydan Zorçelik verdi.

Sunum eşliğinde icatla inovasyon, AR-GE’yle inovasyon arasındaki farkı dile getiren Zorçelik, inovasyon çeşitlerinden bahsetti.

Organizasyon, ürün, hizmet, süreç ve pazarlama inovasyon hakkında teknik bilgiler veren Zorçelik, inovasyon çalışmalarıyla dikkati çekmeyi başaran belediyelerden söz etti.

Zorçelik, toplumsal yarar üreten inovasyona karşı direnç gösteren markaların zaman içerisinde yok olduğunu örneklerle anlattı.

Gerek özel sektörün gerekse de resmi kurumların teknolojik gelişmeler ışığında kendilerini güncellemesi halinde farkındalık oluşturacaklarını belirten Zorçelik, yeni dünya düzeninde ayakta kalmanın tek yolunun inovasyondan geçtiğini bildirdi.

Yaklaşık 2 saat süren eğitime katılan personellere “İnovasyon Eğitim Sertifikası” dağıtıldı.

Bu Haber 2019-07-27 11:35:47 Tarihinde Eklenmiştir.

• BÜYÜKŞEHİR'DEN 250 ARICIYA İLAÇ DESTEĞİ

Arıların ölümüne ve bal kalitesinin düşmesine neden olan Varroa Akarı’na karşı mücadeleye devam eden Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma ve Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, 2 bin 580 adet arı biti ilacı dağıttı. Gazi

• SUTEK FUARI'NDAN BÜYÜKŞEHİR'E İKİ ÖDÜL BİRDEN!

• BÜYÜKŞEHİR, "DİJİTAL ÇAĞDA ÇOCUK-ANNE TUTUMLARI"NI ANLATTI

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığınca, Lions İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen seminerde; Uzman psikolog Hüseyin Müjde ve Uzman Psikolojik Danışman Hakan Baba, dijital çağdaki çocuk-anne ilişkisin

• TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLARI ZİRVESİ GAZİANTEP'TE TOPLANDI

Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Toplantı Salonu’nda düzenlenen Türkiye’nin Lider Kadınları Zirvesi’nde, kadınların istihdama katılması, girişimci kadınların önündeki engellerin kaldırılması ve kadınları güçlen