BÜYÜKŞEHİR, PERSONELLERİNE İNOVASYON EĞİTİMİ VERDİ

BÜYÜKŞEHİR, PERSONELLERİNE İNOVASYON EĞİTİMİ VERDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kurum içi eğitimler kapsamında çalışanlarına yönelik “İnovasyon Eğitimi” verildi.

Türkiye'de ilk defa Büyükşehir Belediyesi’nde kurulan Ekonomik Gelişim AR-GE ve İnovasyon Daire Başkanlığı, kurum içi eğitimlerle çalışmalarına hızlı bir giriş yaptı. Başkanlık, eğitim yoluyla belediye çalışanlarına inovasyonu tanıtarak, Büyükşehir Belediyesi’nce üretilen hizmet inovasyonuna ağırlık verilmesine dikkati çekti.

Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Salonu’ndaki inovasyon eğitimi, Ekonomik Gelişim AR-GE ve İnovasyon Daire Başkanlığı personellerinden Aydan Zorçelik verdi.

Sunum eşliğinde icatla inovasyon, AR-GE’yle inovasyon arasındaki farkı dile getiren Zorçelik, inovasyon çeşitlerinden bahsetti.

Organizasyon, ürün, hizmet, süreç ve pazarlama inovasyon hakkında teknik bilgiler veren Zorçelik, inovasyon çalışmalarıyla dikkati çekmeyi başaran belediyelerden söz etti.

Zorçelik, toplumsal yarar üreten inovasyona karşı direnç gösteren markaların zaman içerisinde yok olduğunu örneklerle anlattı.

Gerek özel sektörün gerekse de resmi kurumların teknolojik gelişmeler ışığında kendilerini güncellemesi halinde farkındalık oluşturacaklarını belirten Zorçelik, yeni dünya düzeninde ayakta kalmanın tek yolunun inovasyondan geçtiğini bildirdi.

Yaklaşık 2 saat süren eğitime katılan personellere “İnovasyon Eğitim Sertifikası” dağıtıldı.

Bu Haber 2019-07-27 11:35:47 Tarihinde Eklenmiştir.

• GAZİANTEP, YAVUZ BİNGÖL'LE COŞTU

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep'i Geliştirme Vakfı (GAGEV) işbirliğinde gerçekleştirilen GastroANTEP Festivali etkinlikleri kapsamında müzisyen Yavuz Bingöl konser verdi. Festival Park'ta organize edi

• ÜNLÜ AŞÇI ARDA TÜRKMEN'DEN GAZİANTEP ÜRÜNLERİNE TAM NOT

ŞAHİN: DÜNYANIN LEZZET BAŞKENTİ OLMAYI HEDEFLİYORUZ Moderatörlüğünü Gökmen Sözen’in üstlendiği “Arda Türkmen ile Yüz Yüze” konulu panele katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şa