BÜYÜKŞEHİR SPORCULARI, GAZİANTEP'İ BİRİNCİLİK KÜRSÜSÜNE ÇIKARDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Karate Spor Kulübü, Mardin’de düzenlenen Gençler Karate Okul Yarışmaları'nda takım olarak 5 altın, 6 gümüş ve 3 bronz madalya alarak başarılı bir performans sergiledi, ülke genelinde 10 şehrin katılım sağladığı turnuvada birincilik kürsüsüne çıktı.

“Spor Dostu Gaziantep” kimliğiyle gerek adından sıkça söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, 5-16 Şubat tarihleri arasında Mardin’de organize edilen Gençler Karate Okul Yarışmaları'nda sporcularıyla önemli bir başarıya imza attı. Yarışmacılar, en iyi dereceye ulaşarak Gaziantep’i Türkiye’de ilk sıraya yerleştirdi, kentin gurur kaynağı oldu. Böylelikle 10 ilin başvuru yaptığı turnuvada gruptan çıkarak ilk 4 kent arasında yer alan Gaziantep, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Öte yandan uluslararası arenada ve Türkiye’de önemli başarılara imza atan Büyükşehir sporcuları, Gazianteplilerin spora olan merakının her geçen gün arttığına dikkati çekerek, spora yönelik desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti.

Bu Haber 2020-02-18 10:41:52 Tarihinde Eklenmiştir.

• BAŞKAN ŞAHİN, VALİYLE İŞÇİ SERVİSLERİNİ DENETLEDİ

Çin Halk Cumhuriyeti’nin Vuhan kentinde ortaya çıkan, kısa sürede Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından bölgesel olmaktan çıkarak “pandemi” yani küresel anlamda etkisini gösteren bir salgın haline geldi

• BÜYÜKŞEHİR, SOSYAL MEDYADAN YAPILAN CANLI YAYINLARLA EVLERE KONUK OLUYOR

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından ‘Pandemi’ yani bölgesel olmaktan çıkmış küresel anlamda etkisini gösteren salgın olarak adlandırılan Corona Virüse karşı mücadele devam ederken, “Evde Kal