BÜYÜKŞEHİR WEB SİTESİ, YENİ HİZMETLERİYLE ÇALIŞMAYA BAŞLADI

YENİ SİSTEMLE VATANDAŞLAR EVDEN BELEDİYE İŞLERİNİ HALLEDECEK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Corona Virüs (Covid-19) Salgını’na karşı alınan önlemlerine bir yenisini daha ekledi. Daha öncesinde başlattığı online çalışmaların kapsamını genişleterek birçok işlemi evden çıkmadan web sitesi üzerinden rahatlıkla yapılmasını sağladı.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından ‘Pandemi’ yani bölgesel olmaktan çıkmış küresel anlamda etkisini gösteren salgın olarak adlandırılan Corona Virüse karşı verilen ulusal mücadeleye Büyükşehir Belediyesi örnek olacak çalışmalarla destek veriyor. Bu kapsamda büyükşehir, daha öncesinde hizmete aldığı online belediye işlemlerine yenilerini ekledi. Sağlık Bakanlığı’nın “Evde Kal” çağrısını dikkate alarak hazırlanana yeni teknolojik altyapı sayesinde vatandaşlar belediye binasına gelmeden “www.gaziantep.bel.tr” ve “www.Ebelediye.gantep . bel.tr” üzerinden birçok işlemini gerçekleştirebilecek.

İnternet adreslerinden vatandaşlar; ilan reklam yıla beyan aktarma işlemi, borç bilgileri sorgulama, tahsilat bilgileri sorgulama ve online ödeme, firmalar ve şahıs şirketleri için satın alma taleplerinin görülmesi, işyeri açma ruhsatları sorgulama, imar ruhsat sorgulama, şikayet/ talep/ öneri/ teşekkür/ ihbar, ile birçok başvuru işlemlerini yapabilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ‘Evde Kal Gaziantep’ çağrısıyla vatandaşların gerekmedikçe sokağa çıkmamasını her fırsatta vurguladı. Güçlendirilen teknolojik altyapı sayesinde özellikle kalabalık alanlarda daha hızlı yayılan Corona Virüsü’ne karşı vatandaşı sokağa çıkmadan hizmet alması sağlandı.

Bu Haber 2020-03-24 18:51:18 Tarihinde Eklenmiştir.

• BAŞKAN ŞAHİN, VALİYLE İŞÇİ SERVİSLERİNİ DENETLEDİ

Çin Halk Cumhuriyeti’nin Vuhan kentinde ortaya çıkan, kısa sürede Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından bölgesel olmaktan çıkarak “pandemi” yani küresel anlamda etkisini gösteren bir salgın haline geldi

• BÜYÜKŞEHİR, SOSYAL MEDYADAN YAPILAN CANLI YAYINLARLA EVLERE KONUK OLUYOR

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından ‘Pandemi’ yani bölgesel olmaktan çıkmış küresel anlamda etkisini gösteren salgın olarak adlandırılan Corona Virüse karşı mücadele devam ederken, “Evde Kal