BÜYÜKŞEHİR'DEN "15 TEMMUZ FUTBOL TURNUVASI"

BÜYÜKŞEHİR'DEN "15 TEMMUZ FUTBOL TURNUVASI"

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ‘15 Temmuz Darbe Girişimi’nin yıldönümünde kentte bulunan amatör futbol takımları arasında “15 Temmuz Futbol Turnuvası” düzenledi.

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Gaziantep Şubesi’nin destekleri ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin  girişimleri gerçekleşen turnuvaya takımlar büyük ilgi gösterdi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında yapılan “15 Temmuz Futbol Turnuvası”na 10 takımdan 160 sporcu katıldı.

Oluşturulan 2 gruptan çıkan takımların eleme usulü tek maçla finale kalmak için mücadele ettiği turnuvada; takımlar kıyasıya mücadele veriyor.  14 Temmuz’a tamamlanması plannan turnvada dereceye girecek olan takımlara çeşitli ödüller verilecek.

Turnuvanın bundan sonraki yıllarda da sürdürülmesi ve geleneksel hale gelmesi hedefleniyor.

Ödüllerin Pazartesi günü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki kutlama programında verileceği ifade edildi.

Bu Haber 2019-07-12 15:05:42 Tarihinde Eklenmiştir.

• GAZİANTEP, YAVUZ BİNGÖL'LE COŞTU

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep'i Geliştirme Vakfı (GAGEV) işbirliğinde gerçekleştirilen GastroANTEP Festivali etkinlikleri kapsamında müzisyen Yavuz Bingöl konser verdi. Festival Park'ta organize edi

• ÜNLÜ AŞÇI ARDA TÜRKMEN'DEN GAZİANTEP ÜRÜNLERİNE TAM NOT

ŞAHİN: DÜNYANIN LEZZET BAŞKENTİ OLMAYI HEDEFLİYORUZ Moderatörlüğünü Gökmen Sözen’in üstlendiği “Arda Türkmen ile Yüz Yüze” konulu panele katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şa