BÜYÜKŞEHİR'İN KURUM İÇİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR'İN KURUM İÇİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde belediye personellerine yönelik “Protokol Kuralları, Sunum Teknikleri, Toplantı Yönetim Sistemi, Raporlama Teknikleri” eğitimi verildi.

Personellerini daha fazla bilgilendirmek amacıyla uzmanlarla bir araya getiren büyükşehir,  kurum içi eğitim çalışmalarını aralıksız sürdürdü. “Protokol Kuralları, Sunum Teknikleri, Toplantı Yönetim Sistemi, Raporlama Teknikleri” gibi konu başlıkları üzerine verilen eğitimlerle, personeller donanımlı hale getirildi.

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’nca kurum personellerinin verimliliğini arttırmanın yanı sıra kuralların uygulanması amacıyla Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gülnaz Gültekin ve Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Yılmaz Yeşil, eğitim verdi.

Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda düzenlenen eğitimlerde etkin rapor hazırlanması, etkili sunum gerçekleştirilmesi, toplantı düzeninin oluşturulması, toplantı ve protokol kuralları hakkında detaylı bilgiler verildi, gerekli görülen yerlerde katılımcılarla beraber örnekler gösterildi.  3 gün süren eğitimlere, 162 personel katıldı.

Bu Haber 2019-11-07 15:33:24 Tarihinde Eklenmiştir.

• YAZAR HAYATİ İNANÇ'IN KİTABINI KAZANAN LİSTE

Hayati inanç’ın  “Can Veren Pervaneler” Kitabı Instagram Kazananları:Kazananlar:1  ) @htcmrtzynp 2  ) @m.yc19 3  ) @mustafmuhammet 4  ) @tc_bekir_ozturk 5  ) @gamzecandan58 6  ) @ebru.aqac 7

• ŞAHİN, GELECEĞİN MUCİTLERİNE SERTİFİKALARINI VERDİ

Etkin vatandaş katılımıyla sıra dışı bakış açılarını kullanarak inovasyona dayalı hizmet anlayışını hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Çocuk İnovasyon Eğitimi ve Atölye Çalışması kapsamında inovasyon kültür