BÜYÜKŞEHİR'İN YAZ OKULLARINA 10 BİN 700 SPORCU ADAYI KATILDI

BÜYÜKŞEHİR'İN YAZ OKULLARINA 10 BİN 700 SPORCU ADAYI KATILDI

Yaz döneminde öğrencileri bir çok meslek dalları ile buluşturan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda spor ile de genç nesillerin geleceklerine yön veriyor.

Sporun değişik branşlarında başarılı gençleri açtığı “yaz okulları”nda değerlendiren Büyükşehir Belediyesi, 12 merkezde 12 branşla ortalama 10 bin 700 sporcu adayına spor eğitimi verdi.

Büyükşehir Belediyesi Talat Özkarslı Spor Salonu'nda basketbol, voleybol, badminton, karate, tekvando, güreş, judo ve jimnastik branşları ile gençleri başarlı oldukları alanlara yönlendirdi.

Yine Büyükşehir Belediyesi’nin Perilikaya Spor Salonu'nda basketbol, voleybol, badminton, karate, tekvando, güreş, judo gibi brnaşlarında eğitmler verildi.

Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'nde çocuklar yüzme, basketbol, voleybol, futbol ve atletizmde yaz mevsimi boyunca eğitimler verildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi'nde tenis ve futbol branşı, Hasan Doğan ve Batur Futbol Sahası'nda ise geleceğin futbol yıldız adayları tecrübeli eğiticiler tarafından eğitimler aldı.

Mehmet Şimşek Tenis Kompleksi'nde ise tenis seven sporcu adayları tenis üzerine eğitimler aldı.

Öte yandan Şehit Hüseyin Gümüş İmam Hatip Ortaokulu, Nilgün İsmet Akınalan İlkokulu, Nesrin Mehmet Abar İlkokulu, Abdülkadir Konukoğlu Fen Lisesi ve Gaziantep Lisesi'nde basketbol, voleybol ve badminton branşında uzman eğitmenlerin nezaretinde eğitim verildi.

Bu Haber 2019-09-02 13:56:31 Tarihinde Eklenmiştir.

• GAZİANTEP, YAVUZ BİNGÖL'LE COŞTU

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep'i Geliştirme Vakfı (GAGEV) işbirliğinde gerçekleştirilen GastroANTEP Festivali etkinlikleri kapsamında müzisyen Yavuz Bingöl konser verdi. Festival Park'ta organize edi

• ÜNLÜ AŞÇI ARDA TÜRKMEN'DEN GAZİANTEP ÜRÜNLERİNE TAM NOT

ŞAHİN: DÜNYANIN LEZZET BAŞKENTİ OLMAYI HEDEFLİYORUZ Moderatörlüğünü Gökmen Sözen’in üstlendiği “Arda Türkmen ile Yüz Yüze” konulu panele katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şa