GASKİ'NİN KAMPANYASINDAN 8 BİN 709 KİŞİ YARARLANDI

GASKİ'NİN KAMPANYASINDAN 8 BİN 709 KİŞİ YARARLANDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğünce, birikmiş su borcu olan vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla 10 Temmuz-30 Eylül 2019 tarihleri arasında 25 aya kadar taksitlendirme imkanı sunan kampanya sona erdi. Buna göre, 8 bin 709 kişinin yararlandığı kampanya sonunda, 15 milyon 818 bin TL borç taksitlendirilmiş oldu.

30 EYLÜL’E KADAR UZATILMIŞTI

Vatandaşların borçtan dolayı suyunun kesilmesi gibi bir sorunla karşılaşmaması için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in talimatıyla GASKİ Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu’nca alınan karar doğrultusunda 10 Temmuz-10 Ağustos günlerini kapsayan su borcu taksitlendirme süresi, 30 Eylül 2019 Pazartesi Günü’ne kadar uzatılınca GASKİ şubeleri, yoğun mesai harcadı.

SÖNMEZLER, DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Yaklaşık iki ay süren kampanyayı değerlendiren GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Gaziantep’te yaşayan insanların kesintisiz suya ulaşmaları için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Dünya’da sürdürülebilir kalkınma hedeflerinde sağlıklı suya erişim her zamankinden daha önem arz ettiğini dile getiren Sönmezler, “Gaziantep’te yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı suya erişebilmesini sağlamak ve sürdürülebilir bir hale getirebilmek için çok büyük projeleri hayata geçiriyoruz. Şükürler olsun ki tamamladığımız Düzbağ İçme Suyu Projesi’yle kaliteli, uygun maliyetli ve yeterli suya ulaşacağız. Gaziantep’in içme suyu fiyatı, bugün Türkiye genelinde makul seviyelere inmiştir” diye konuştu.

Su borcu olan vatandaşların borçlarını kolaylıkla ödeyebilmesi amacıyla 10 Temmuz-10 Ağustos 2019 arasında geçerli olmak kaydıyla taksitlendirme kararı aldıklarını aktaran Sönmezler, kampanya süresinin 30 Eylül 2019’a kadar uzattıklarını hatırlattı.

Genel Müdür Sönmezler, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in talimatları ve yönetim kurulu kararıyla GASKİ’ye su borcu olan vatandaşların 25 aya varan vade ve kendilerine sunulan diğer seçeneklerden istifade eden vatandaşlara teşekkür etti.

Bu Haber 2019-10-09 10:01:43 Tarihinde Eklenmiştir.

• 41 YILLIK MUHTARLAR ONURLANDIRILDI!

Buna göre, 9 dönem Savcılı Mahalle Muhtarlığı görevini üstlenen Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz’e, 7 dönem Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Sazlık’a ve 6 dönem Yavuzeli &O

• BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞANLARI DAHA DA DONANIMLI OLACAK!

Büyükşehir personellerinin daha verimli çalışabilmesi, düzenlenen faaliyetlerin etkinliğinin artırılması amacıyla İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından verilen eğitimlere; Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi’ne İçişleri B

• BAŞKAN ŞAHİN, ÇOCUK SESİNİ MUSİKİYE BENZETTİ

ŞAHİN: KİMSEYİ EVLATLA VE EVLATSIZLIKLA SINAV ETMESİN Gerçekleştirilen kutlama programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Çocuk sesini dinlediğim zaman, bana bir musiki dinliyorum, güzel ses duyuyorum gibi geliyor. Rabb

• İŞ DÜNYASI, KUZEYŞEHİR'E HAYRAN KALDI!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GAOSB Mütevelli Başkanı Gaziantep Valisi Davut Gül, GAOSB Müteşebbis Heyeti başkan yardımcısı Adil Konukoğlu, GAOSB Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım

• GAZİANTEP, TARİHİNİ VE KÜLTÜRÜNÜ DÜNYA'YA DUYURACAK!

Yine uluslararası önemli bir etkinliğe imza atan büyükşehir, tüm Dünya’nın dikkatini Gazi şehrin üzerine çekmeyi başardı. Zeugma Mozaik Müzesi’nde Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı KUDE

• 25 ARALIK ETKİNLİKLERİ, CUMHURBAŞKANLIĞI HİMAYESİNE ALINDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep milletvekilleri, Şahinbey Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi, oda başkanları ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin girişimleri sonucunda Cumhurbaşkanlığı, Antep’in dü

• İNOVASYON KULÜBÜ, İLK TOPLANTISINI GAÜN'DE YAPTI

Üniversite öğrencilerinin; dijital dönüşüm,  endüstri 4.0, yapay zeka gibi trendlerde yetkinliklerinin geliştirilmesi, inovasyon kültürünün toplumda yaygınlaşması ve fikir üretiminin temeli olan gençlerle ilet

• 32 KİŞİLİK GRUP, GAZİANTEP'İ KEŞFETTİ!

Tarihi, turistik ve kültürel içerikli düzenlenen 3 günlük programa; İsveç Ystad Belediye meclis üyesi ve Sosyal Demokrat Politikacı Cecilia Olson Karlsson, Büyük Polonya Voyvodalığı Başkan Vekili Krzysztof Grabowskı’nın