GASKİ'NİN KAMPANYASINDAN 8 BİN 709 KİŞİ YARARLANDI

GASKİ'NİN KAMPANYASINDAN 8 BİN 709 KİŞİ YARARLANDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğünce, birikmiş su borcu olan vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla 10 Temmuz-30 Eylül 2019 tarihleri arasında 25 aya kadar taksitlendirme imkanı sunan kampanya sona erdi. Buna göre, 8 bin 709 kişinin yararlandığı kampanya sonunda, 15 milyon 818 bin TL borç taksitlendirilmiş oldu.

30 EYLÜL’E KADAR UZATILMIŞTI

Vatandaşların borçtan dolayı suyunun kesilmesi gibi bir sorunla karşılaşmaması için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in talimatıyla GASKİ Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu’nca alınan karar doğrultusunda 10 Temmuz-10 Ağustos günlerini kapsayan su borcu taksitlendirme süresi, 30 Eylül 2019 Pazartesi Günü’ne kadar uzatılınca GASKİ şubeleri, yoğun mesai harcadı.

SÖNMEZLER, DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Yaklaşık iki ay süren kampanyayı değerlendiren GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Gaziantep’te yaşayan insanların kesintisiz suya ulaşmaları için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Dünya’da sürdürülebilir kalkınma hedeflerinde sağlıklı suya erişim her zamankinden daha önem arz ettiğini dile getiren Sönmezler, “Gaziantep’te yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı suya erişebilmesini sağlamak ve sürdürülebilir bir hale getirebilmek için çok büyük projeleri hayata geçiriyoruz. Şükürler olsun ki tamamladığımız Düzbağ İçme Suyu Projesi’yle kaliteli, uygun maliyetli ve yeterli suya ulaşacağız. Gaziantep’in içme suyu fiyatı, bugün Türkiye genelinde makul seviyelere inmiştir” diye konuştu.

Su borcu olan vatandaşların borçlarını kolaylıkla ödeyebilmesi amacıyla 10 Temmuz-10 Ağustos 2019 arasında geçerli olmak kaydıyla taksitlendirme kararı aldıklarını aktaran Sönmezler, kampanya süresinin 30 Eylül 2019’a kadar uzattıklarını hatırlattı.

Genel Müdür Sönmezler, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in talimatları ve yönetim kurulu kararıyla GASKİ’ye su borcu olan vatandaşların 25 aya varan vade ve kendilerine sunulan diğer seçeneklerden istifade eden vatandaşlara teşekkür etti.

Bu Haber 2019-10-09 10:01:43 Tarihinde Eklenmiştir.

• LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR ÇALIŞMALARINI SERGİLEDİ

• BÜYÜKŞEHİR'İN KURUM İÇİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Personellerini daha fazla bilgilendirmek amacıyla uzmanlarla bir araya getiren büyükşehir,  kurum içi eğitim çalışmalarını aralıksız sürdürdü. “Protokol Kuralları, Sunum Teknikleri, Toplantı Yönetim Sistemi, Raporlam

• 1100 TON TOHUM DAĞITIMI BAŞLADI!

Kentin üretkenliğini artırmanın yanı sıra kırsal kalkınmadan elini çekmeyen büyükşehir belediyesi, her zaman çiftçiye, imkanlar ölçüsünde destek verdi, köylünün rahat bir nefes almasını sağlamak amacıyl

• SAKLI CENNET HABEŞ KANYONU DÜNYA'YA AÇILACAK!

Bugüne kadar keşfedilmemiş muhteşem doğal güzelliğiyle görenleri büyüleyen Habeş Kanyonu’nun yürüyüş ve tırmanma parkuru olarak dağcılık tutkunlarına açılması için kollarını sıvayan Büyükşehir Beledi

• BÜYÜKŞEHİR, GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARINI HATIRLATTI!

Gaziantep Gezegenevi ve Bilim Merkezi’nde 4 gün boyunca süren oyun kongresinde; Prof. Dr. Müge Artar, Oyunlaştırma Uzmanı Ercan Altuğ Yılmaz, Hasan Kalyoncu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şener Büyüköztürk, Prof. Dr. Tolga Erdoğa

• NAİM SÜLEYMANOĞLU TURNUVASI DÜZENLENECEK

Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, “Spor Dostu Kent” anlayışıyla organize ettiği uluslararası turnuvalarla adından söz ettirmeyi başaran Gazi şehir, yine yankı uyandıracak önemli bir etkinliğe imza atacak. Şahinbey Spor S

• GAZİ ŞEHİR, KURTULUŞUNUN 100'ÜNCÜ YILINA 27 MİLYON FİDANLA GİRECEK!

Türkiye’de, orman sevgisini geliştiren, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlayan, son aylarda çıkan orman yangınları sonucunda zarar gören alanların yeniden ağaçlandırma konusunda vatandaşların

• BAŞKAN ŞAHİN, BÜSEM'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kent merkezinde sıkışan meslek gruplarını tek çatı altında birleştirecek olan proje, Şehitkâmil ilçesi Taşlıca Mahallesi’nde kendini göstermeye başladı. Güçlü sanayisiyle dünya markası haline gelen Gazi şehir, Büy&