GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR KARATE TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İDDİALI

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR KARATE TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İDDİALI

Bu yıl Gaziantep’te 3’cüsü düzenlenen “Türkiye Ümit, Genç ve U21 Karate Şampiyonası”na iddialı bir takım ile katılan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Karate Takımı, turnuvadan derece almak istiyor.

Bugün Karataş Spor Salonu’nda 54 şehirden bin 600 sporcunun katılımı ile başlayan turnuvaya 15 sporcu ile katıldıklarını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Karate Takım Antrenörü Abdulkadir Akkurt, “Bugün burada 54 ilden bin 600 sporcu misafir ediyoruz. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak 15 sporcuyla bu turnuvaya katılıyoruz. Geçen yıl aynı turnuvada 4 madalya almıştık. Ondan önceki turnuvada 3 madalyayla döndük. Bu seferki hedefimiz 6 veya 7 madalya. İnşallah bunların rengi de altın olur” dedi.

Bu maçların sonucunda ilk 4’e giren sporcuların daha sonra Karate Milli Takım aday kadrosuna alınacağını belirten Akkurt, “Daha sonra her sıkletten bir kişi ülkemizi dünya şampiyonasında temsil edecek. Zor bir süreç ve tüm sporcularıma güveniyorum. Ev sahipliğinin avantajını kullanarak mücadele edeceğiz. İyi bir turnuva geçirip başarılı olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Akkurt, kendilerine bu ev sahipliğini sunan Vali Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile ekibine teşekkür etti.

DÜNYA ŞAMPİYONASINA KATILMAK İSTİYORLAR

Büyükşehir’in başarılı sporcusu Eren Akkurt ise, Gaziantep’te Türkiye Şampiyonası’nın olmasının kendileri açısından avantajlı bir durum olduğunu belirterek, “Şampiyonunın kendi şehrimizde olması bizim için çok önemli. Yol yorgunluğumuz olmayacak. Bu yüzden şanslıyız ama gevşemek de yok. Önümüzde Dünya Şampiyonası var. Oraya gidebilmek için elimizden geleni yapacağız. Ben 21 yaş altı 75 kiloda mücadele edeceğim. Buradaki hedefim Türkiye şampiyonu olmak. Buradan da milli takım seçmelerine katılıp Dünya Şampiyonasına katılmayı hedefliyorum” diye konuştu.

Genç Bayanlar 59 kiloda mücadele eden Ayşe Dilek Direkci de, “2017 yılında Gaziantep’te yine Türkiye Şampiyonası olmuştu. Burada derece yapamamıştım. Bu organizasyonu ikinci bir şans olarak görüyorum. Milli takım seçmelerine adımı yazdırıp oradan galip olarak gelmeyi hedefliyorum. Tüm sporculara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan, 3 gün devam edecek olan “Türkiye Ümit, Genç ve U21 Karate Şampiyonası” pazar günü final yarışmaları ile son bulacak.

Bu Haber 2019-06-27 15:28:42 Tarihinde Eklenmiştir.

• 41 YILLIK MUHTARLAR ONURLANDIRILDI!

Buna göre, 9 dönem Savcılı Mahalle Muhtarlığı görevini üstlenen Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz’e, 7 dönem Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Sazlık’a ve 6 dönem Yavuzeli &O

• BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞANLARI DAHA DA DONANIMLI OLACAK!

Büyükşehir personellerinin daha verimli çalışabilmesi, düzenlenen faaliyetlerin etkinliğinin artırılması amacıyla İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından verilen eğitimlere; Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi’ne İçişleri B

• BAŞKAN ŞAHİN, ÇOCUK SESİNİ MUSİKİYE BENZETTİ

ŞAHİN: KİMSEYİ EVLATLA VE EVLATSIZLIKLA SINAV ETMESİN Gerçekleştirilen kutlama programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Çocuk sesini dinlediğim zaman, bana bir musiki dinliyorum, güzel ses duyuyorum gibi geliyor. Rabb

• İŞ DÜNYASI, KUZEYŞEHİR'E HAYRAN KALDI!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GAOSB Mütevelli Başkanı Gaziantep Valisi Davut Gül, GAOSB Müteşebbis Heyeti başkan yardımcısı Adil Konukoğlu, GAOSB Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım

• GAZİANTEP, TARİHİNİ VE KÜLTÜRÜNÜ DÜNYA'YA DUYURACAK!

Yine uluslararası önemli bir etkinliğe imza atan büyükşehir, tüm Dünya’nın dikkatini Gazi şehrin üzerine çekmeyi başardı. Zeugma Mozaik Müzesi’nde Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı KUDE

• 25 ARALIK ETKİNLİKLERİ, CUMHURBAŞKANLIĞI HİMAYESİNE ALINDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep milletvekilleri, Şahinbey Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi, oda başkanları ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin girişimleri sonucunda Cumhurbaşkanlığı, Antep’in dü

• İNOVASYON KULÜBÜ, İLK TOPLANTISINI GAÜN'DE YAPTI

Üniversite öğrencilerinin; dijital dönüşüm,  endüstri 4.0, yapay zeka gibi trendlerde yetkinliklerinin geliştirilmesi, inovasyon kültürünün toplumda yaygınlaşması ve fikir üretiminin temeli olan gençlerle ilet

• 32 KİŞİLİK GRUP, GAZİANTEP'İ KEŞFETTİ!

Tarihi, turistik ve kültürel içerikli düzenlenen 3 günlük programa; İsveç Ystad Belediye meclis üyesi ve Sosyal Demokrat Politikacı Cecilia Olson Karlsson, Büyük Polonya Voyvodalığı Başkan Vekili Krzysztof Grabowskı’nın