GAZİANTEP'İN İTFAİYECİLERİ İFTARDA BULUŞTU

GAZİANTEP'İN İTFAİYECİLERİ İFTARDA BULUŞTU

Görevleri icabı 2,5 milyonluk kentte olabilecek yangın, sel ve trafik kazaları gibi sorumluluk isteyen işler için adeta tetikte bekleyen itfaiye personelleri bu kez iftar yemeğinde buluştular.

Havalimanı, organize sanayi bölgesi ve orman bölge müdürlüğünde görev yapan itfaiye personelleri Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın verdiği iftar yemeğinde bir araya geldiler.

İtfaiye Daire Başkanlığı’nın bahçesinde verilen iftar yemeği öncesinde açıklamalarda bulunan İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz, bu birlik ve bereket ayında beraber olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. İtfaiye erlerinin yaptığıkları görevlerin zorluklarının ve öneminden bahseden Yılmaz, sürekli tetikte bekleyen personelin strese ve güvene dayalı bir hizmet verdiğini ifade etti.

Bu doğrultuda çalışan personelin bir görev dönüşü kaza yaptığını ve hastanede yattığını hatırlatan Yılmaz, personeller için dua istedi. Görevlerinin zorluklarını bildiklerini ve bu doğrultuda personel yetiştirdiklerini aktaran Yılmaz, yetişmiş ve tecrübeli personel ile Gaziantep’e hizmet verdiklerini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Berk, Erdem Güzelbey ile Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Serdar Tolay’ın da katıldığı program sonrasında itfaiyeden emekli olan personellere ‘teşekkür plaketi’ verildi.

Bu Haber 2019-05-24 13:30:04 Tarihinde Eklenmiştir.

• KARATE'NİN GENÇLERİ GAZİANTEP'TE BULUŞUYOR

Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda 55 şehirden 310 kulübün bin 600 sporcunun katılım göstereceği şampiyonda dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek, şampiyona 3 gün devam edecek. Son dönemlerde spor tesislerinin yanı sıra salon sp

• ÇEVRE DOSTU GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE ABD'DEN ENERJİ ÖDÜLÜ

İlki 2010 yılında Ankara’nın ev sahipliğinde organize edilen Uluslararası Sürdürülebilir Yapılar Sempozyumunun dördüncüsü Amerika Birleşik Devletleri’nde, 18-20 Temmuz 2019’da Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi,