ŞAİR KARAKOÇ'UN ŞİİRLERİNİ OKUYAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk Edebiyat Tarihi’nin önemli isimlerinden şair Abdürrahim Karakoç’un Şiirlerini Okuma Yarışması’nda, 98 öğrenci arasından sıyrılarak dereceye girenlere, ödülleri verildi.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nca, gençlerin toplum karşısında kendilerini ifade etme becerisi ve özgüven kazanması için hazırlanan Abdürrahim Karakoç’un Şiirlerini Okuma Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Karakoç’un şiirlerinin okunduğu Mehmet Şimşek Tenis Kompleksi’ndeki yarışmaya, Şahinbey ile Şehitkâmil’in yanı sıra Nurdağı, İslâhiye, Nizip, Araban ve Oğuzeli’nde bulunan okullardan 98 öğrenci katıldı.

Dilin en güzel ifade şekillerinden olan şiir sanatına ilgi duymalarını sağlamak ve hitabet gücünü geliştirmek adına hazırlanan programda, Açık Dilek şiiriyle Yeşilevler İMKB Anadolu Lisesi öğrencisi Medine Aktaş birinci, Dumlupınar Anadolu Lisesi’nden Hazal Çelikçi, Vur Emri şiiriyle ikinci, Gülşen Batar Anadolu Lisesi’nden Goncagül Taşçı İsyanlı Sükût Şiir’iyle üçüncü oldu.

Yarışmayı kazanan öğrencilere ödülleri, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu, verdi.

Bu Haber 2019-11-19 11:10:37 Tarihinde Eklenmiştir.

• BAŞKAN ŞAHİN'DEN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ÖNEMLİ PROTOKOL!

Yeni tip Corona Virüs’e yönelik ulusal ve bölgesel çapta alınan koruyucu önleyici tedbirlerin karşılığını bulması, yeni normal düzen için uygun koşullar oluşturdu ve 1 Haziran itibariyle önlemlerin esnetilmesini beraberinde get

• BAŞKAN ŞAHİN'DEN "FISTIK GİBİ" MÜJDE!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin teknik ekibiyle birlikte ilçe ziyaretleri kapsamında Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yla buluştu. Teknik konuların konuşulduğu toplantının ardından Başkan Şahin, Atatürk Bulvarı’nda esnaf gezi

• GAZİANTEP HAYVANAT BAHÇESİ YENİ ÜYELERİNE KAVUŞTU

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Gaziantep Hayvanat Bahçesi’nin yeni üyeleri İstanbul’dan getirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla yasadışı olarak Türkiye’ye sokulan ve l&u

• BÜYÜKŞEHİR'DEN 200 BİN İŞÇİYE CORONA EĞİTİMİ BAŞLADI