ÜNLÜ GAZETECİLERDEN BÜYÜKŞEHİR PROJELERİNE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

ÜNLÜ GAZETECİLERDEN BÜYÜKŞEHİR PROJELERİNE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla 6’ıncı kez düzenlenen geleneksel geceye katılmak için şehre gelen Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, FOX TV Çalar Saat Programı Sunucusu İsmail Küçükkaya, Kanal D Haber Başkanı ve CNN Türk’te yayınlanan 40 programının sunucusu ve Buket Aydın, Star Haber Genel Yayın Koordinatörü Zafer Balkan, Habertürk TV Türkiye’nin Nabzı programının sunucusu Didem Arslan Yılmaz, Kanal 7 Başkent Kulisi Programı Sunucusu Mehmet Acet ve NTV Haber Spikeri Ahmet Arpad ödül töreni öncesi Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini gezdi, övgüyle bahsetti.

DONAT: ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ VE ALZAYMIR MORAL EVİ EN BÜYÜK HİZMET

Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Yavuz Donat, belediyeciliğin gönül işi olduğunu particilik işi olmadığını belirterek, “Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin’i çalışma anlayışından dolayı kutluyorum. Bugün, gezdiğimiz projelerde; Engelsiz Yaşam Merkezi’nde, Alzaymır Morel Evi’nde bulunan hastalara dönük gerçekleştirilen yardım ve destek yapılabilecek en büyük hizmettir” dedi.

AYDIN: ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ VE ALZAYMIR MORAL EVİ ŞAHANE PROJELER

Kanal D Haber Başkanı ve CNN Türk’te yayınlanan 40 programının sunucusu Buket Aydın, hem Engelsiz Yaşam Merkezi hem de Alzaymır Moral Evi çok şahane bir proje olduğunu söyleyerek, “Gezi esnasında çok duygulandım. Gaziantep halkı gerçekten çok şanslı. 2 projede Dünya standartlarında. Günümüz dünyasında alzaymırda çok büyük bir artış var. O nedenle bu merkez büyük bir ilaç. Alzaymır Moral Evi’nde hastaların yaptığı çalışmalara hayran kaldım. Engelsiz Yaşam Merkezi de yine aynı şekilde yurt dışı ve yurt içinde gördüğüm standartlara göre Türkiye’nin en iyisi olduğunu söyleyebilirim. İyi ki geldik ve Gaziantep’teki bu projelerden haberdar olduk” diye konuştu.

KÜÇÜKKAYA’DAN ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ İÇİN BAŞKAN ŞAHİN’E TEBRİK

FOX TV Çalar Saat Programı Sunucusu İsmail Küçükkaya, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri beklediğinden çok iyi çıktığına dikkati çekerek, “Özellikle hayvanat bahçesi çok büyük bir alana yapılmış, hayvanlara iyi bakılıyor, çok etkilendim. Ucuz olmasından dolayı her kesime hitap ediyor. Bunun yanı sıra Türkiye’nin en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi projesini hayata geçirdiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i tebrik ederim. Öte yandan Terör Örgütü IŞİD’in bir düğün saldırısı sonucu ağır yara alan Esmanur’un tedavi esnasında ayaklarını güçlendirmeye çalıştığını gördüm. Merkezde çalışan personellere de örnek çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu Haber 2020-01-14 14:23:56 Tarihinde Eklenmiştir.

• GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ELAZIĞ DEPREMİNE SESSİZ KALMADI

Türkiye, Elazığ'dan gelen deprem haberiyle sarsıldı. Kandilli verilerine göre, deprem 6.8 büyüklüğünde meydana geldi. Kilis'ten Samsun'a Irak'tan Suriye'ye kadar çok bölgede hissedilen deprem, Elazığ’da yıkıma neden oldu. Yaşanan

• ATATÜRK YOL KOŞUSU'NA BÜYÜKŞEHİR SPORCULARI DAMGA VURDU

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, geleneksel hale gelen, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Gazi şehre teşrif etmesinin 87’nci yılı dolayısıyla “Atatürk Yol Koşusu” düzenlendi.

• MAVİ ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ YENİ SİSTEME GEÇİYOR

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, şehirde yeni kurulan ve gelişen mahallelerde doğan toplu taşıma ihtiyacı için düğmeye bastı. Yapılan düzenlemelerle sefer sayıları arttırılırken sistem değişikliğine gitti. Bu kapsamda 19 h

• UZMAN TEYZELERLE ÇOCUKLAR EMİN ELLERDE OLACAK