VATANDAŞLAR HALK BULUŞMASI'NDA DERTLERİNE ÇÖZÜM BULUYOR

ŞİRİNEVLER VE ESENTEPE’DE TOPLU TAŞIMA İÇİN İNCELEME YAPILACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Açık Kapı Projesi kapsamında haftanın belirli günlerinde düzenlenen “Halk Buluşma”larına bir yenisini daha ekledi, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Toplu taşımanın güçlendirilmesine dair öneriler alan Şahin, ekibine talimat verdi.

Yerel Belediyecilik anlayışından hareketle kentte oluşturulan “Gaziantep Modeli” kapsamında yürüttüğü çalışmalarını aralıksız devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, geleneksel halk buluşmalarını sürdürdü. Makamında ağırladığı vatandaş ve muhtarların sıkıntılarını dinleyen Başkan Şahin, ekibini talimatlandırdı. Şirinevler Mahallesi ve Burç Esentepe Kırsal Mahallesi için gelen talepler doğrultusunda ulaşımın güçlenmesi için yerinde inceleme ve yeniden planlama sözü verdi, ayrıca Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesi güzergâhında yer alan ulaşım problemlerine dair şikâyetler üzerine ekiplere talimat verdi, inceleme başlattı.

Halkın şikâyetleri ve taleplerinin hızlı bir şekilde çözüme kavuşması için çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, öte yandan talep üzerine kırsal mahallelerde son zamanlarda rastlanan başıboş köpekler için ilgili ilçe belediyelerle istişare yapılması kararlaştırıldı. Bunun yanı sıra Esentepe’de ihtiyaç duyulan PTT şubesi için devreye giren Başkan Şahin, eksikliğin giderilmesi için gerekli makamlarla görüştü. En kısa sürede çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Bu Haber 2020-02-21 12:30:56 Tarihinde Eklenmiştir.

• BAŞKAN ŞAHİN, VALİYLE İŞÇİ SERVİSLERİNİ DENETLEDİ

Çin Halk Cumhuriyeti’nin Vuhan kentinde ortaya çıkan, kısa sürede Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından bölgesel olmaktan çıkarak “pandemi” yani küresel anlamda etkisini gösteren bir salgın haline geldi

• BÜYÜKŞEHİR, SOSYAL MEDYADAN YAPILAN CANLI YAYINLARLA EVLERE KONUK OLUYOR

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından ‘Pandemi’ yani bölgesel olmaktan çıkmış küresel anlamda etkisini gösteren salgın olarak adlandırılan Corona Virüse karşı mücadele devam ederken, “Evde Kal