Ana Sayfa

GASKİ OĞUZELİ’NİN ALTYAPISINI YENİLİYOR

Haberler
30 Haziran 2020

   Son iki yıl içinde ilçenin 44 mahallesinde 31 bin 122 metre içme suyu yapan GASKİ Genel Müdürlüğü, 20 bin 777 metre de kanalizasyon hattı yapttı.

Yakacık, Kavunluk, Barak, Gebe, Beşdeli, Körkün mahallelerinde; içme suyu, kanalizasyon ve su deposu tadilat çalışmalarını sürdüren GASKİ, 5 bin 382 içme suyu, 4 bin 397 kanalizasyon hattında oluşan arızaları da giderdi.

 

Köylerde sondaj kuyu çalışması da yapan GASKİ, 8 köyde sondaj açarken 1 köyde su buldu. İlçeye bağlı 3 mahallede içme suyu projesi, 9 mahallede kanalizasyon projesi olmak üzere toplam 12 projeyi tamamlayan GASKİ, Barak Sulama Grubu içme suyu projesine de devam ediyor.

© 2025 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır. | GBB Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirildi
153 Başvuru Formu