Geçen sene bölgesel ligde başarılı olarak Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Birinci Ligi’ne çıkan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na vaat ettiği şampiyonluk primini Başkan Güzelbey verdi.
Sporcu, idareci, refakatçi ve antrenörden oluşan ekibe kişi başına 10 bin TL dağıtan Güzelbey, böylece şampiyon olan ekibi ödüllendirdi.
Geçen sezon sporcular ile birlikte takımda görev yapan teknik ekibe şampiyon olmaları durumunda prim verme sözü verdiklerini hatırlatan Güzelbey, “Bu sözümüzü yerine getirdik. Meclis kararı ile primi hak eden sporcularımıza ve teknik ekibe verdik. Herkes hak ettiği primi aldı. Güzel günlerde kullanmalarını diliyorum.” değerlendirmesini yaptı.
Yapay Zeka Asistanı Fıstık ile sohbete başlamadan önce Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamındaki aydınlatma metnini incelemenizi rica ederiz.
Aydınlatma Metnini İnceleAydınlatma metnini okuyup anladığınızı onaylıyor musunuz?
Fıstık bir yapay zeka modelidir, hata yapabilir.