Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu “Gönülden Dile Konseri” düzenledi.
Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Tiyatro Salonu’ndaki konserde Koro Şefi Öğretim Görevlisi Yaşar Seçkin yönetiminde, başta Anadolu olmak üzere Kırım, Azerbaycan, Kerkük, Rumeli yörelerinin sevilen türküleri seslendirildi.
Koro ayrıca Ahmet Aykan solistliğinde Gaziantep yöresine ait “Eller Kınalı Gelin” şarkısını söyledi.
Konserde halk oyunları grubu ise seslendirilen şarkıların yörelerine ait oyunları sergilerken izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Yaklaşık bir buçuk saat süren konserin sonunda izleyiciler dakikalarca koroyu ayakta alkışladı. Konser bitiminde Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Erdem Güzelbey, günün anısına koro şefi Yaşar Seçkin’e çiçek verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yapay Zeka Asistanı Fıstık ile sohbete başlamadan önce Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamındaki aydınlatma metnini incelemenizi rica ederiz.
Aydınlatma Metnini İnceleAydınlatma metnini okuyup anladığınızı onaylıyor musunuz?
Fıstık bir yapay zeka modelidir, hata yapabilir.