Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Şube Müdürlüğünün organize ettiği Başkanlık Kupası nefesleri kesti. Hasan Doğan Tesisleri’nde Nizip Muhtarspor ile Şehitkamil Muhtarspor arasında oynanan final maçını Başkan Şahin de izledi. Maç öncesi muhtarlara başarı dileyen Şahin, final maçının santrasını yaptı, protokol tribününden izleyicilerle maçı takip etti.
Şehitkamil Muhtarspor’u 3-0 yenen Nizip Muhtarspor, Başkanlık Kupası’nı kazandı. Kupada, Nurdağı Muhtarspor ise Şahinbey Muhtarsporu’u 1-0 yenerek ikinci oldu. Puanlama usulüyle yapılan başkanlık kupasına 4 takım katılmıştı.
Yapay Zeka Asistanı Fıstık ile sohbete başlamadan önce Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamındaki aydınlatma metnini incelemenizi rica ederiz.
Aydınlatma Metnini İnceleAydınlatma metnini okuyup anladığınızı onaylıyor musunuz?
Fıstık bir yapay zeka modelidir, hata yapabilir.