Seminerde katılımcıları bilgilendiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü “Gaziantep'te Karbon Emisyonu Miktarının Azaltılması” projesinde 50 bin zeytin fidanı dikileceğini söyledi. Gaziantep’in 9 taşra ilçesinde 160 çiftçiye dağıtılacak olan zeytin fidanlarının 2 yıl içerisinde dikileceğini aktaran Köken, temiz bir yaşam için hep birlikte hareket edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Köken, zeytin fidanlarının 120 ton karbon emisyonu azaltılmasına katkıda bulunacağını belirtti.
Ekolojik binada verilen seminere yaklaşık 70 mühendis ve mimar katıldı.
Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu'nun da katıldığı seminere katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.
Yapay Zeka Asistanı Fıstık ile sohbete başlamadan önce Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamındaki aydınlatma metnini incelemenizi rica ederiz.
Aydınlatma Metnini İnceleAydınlatma metnini okuyup anladığınızı onaylıyor musunuz?
Fıstık bir yapay zeka modelidir, hata yapabilir.