Vali Kamçıdan Başarılı Büyükşehir Personeline Ödül
Gaziantep Valiliği Onur Salonunda düzenlenen belge takdim törenine Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, hayırsever işadamı Ahmet Şireci, İl Sağlık Müdürü Dr. Yemliha Aksoy, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri katıldılar.
Vali Süleyman Kamçı Belge Takdim Töreninde yaptığı konuşmada, İlimiz Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesinde, hayvan sayısının artmasıyla birlikte 2004 yılından bu zamana gelen ziyaretçi sayısının 20 katına çıkartılarak kamusal fayda ve gelirlerin beklenenin üzerinde artırılmasındaki katkıları olan Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi Müdürü M.Celal Özsöylere teşekkür etti.
Vali Kamçı, Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi Müdürü M. Celal Özsöylerin, Sunulan hizmetlerin etkinlik ve kalitesinin yükseltilerek Türkiyenin ve Ortadoğunun en büyük, Avrupada 2. Ve dünyada 4. En büyük hayvanat bahçesi olma özelliğini göstermesinde somut verilere dayalı olarak katkı sağlamada mesai mefhumu gözetmeksizin göstermiş olduğu azami gayret, dikkat, titizlik ve görevindeki sağladığı başarılar tarafımdan memnuniyetle müşahede edilmiştir. Bu nedenle kendisini, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 122.maddesi gereğince Başarı Belgesi ile taltif ediyorum dedi.
GAZİANTEPTE İLK BAŞARI BELGESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELİNE VERİLDİ
Daha önce 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun Torba Yasa ile değiştiğini ifade eden Vali Süleyman Kamçı, Vali ve Kaymakamlara tanınan memurlara Takdir Belgesi verme yetkisi yeni düzenleme ile Başarı Belgesine dönüştü. Üç kez üst üste Başarı Belgesi alan memura Üstün Başarı Belgesi veriliyor, aynı zamanda bu memura en yüksek devlet memuru maaşının yüzde iki yüzüne kadar bir para ödülü veriliyor. Bu anlamda kanunun ilk uygulaması olarak, Gaziantepte ilk Başarı Belgemizi Valilik olarak Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi Müdürü M. Celal Özsöylere verdik. Yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı kendisini kutluyorum diye konuştu.
Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbeye teveccühlerinden dolayı teşekkür eden Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi Müdürü M. Celal Özsöyler, Böylesine bir takdir beni çok onurlandırdı ve çalışma azmimi bir kat daha artırdı. Çalışmalarımızda bize destekleri ve vizyonu ile yol gösteren Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu belgeyi ortaya koyduğumuz başarılı çalışmalarda emeği olan Hayvanat Bahçesi çalışanları ile tüm Büyükşehir Belediyesi Personeli adına alıyorum dedi.