Gaziantep Ticaret Odası Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nde düzenlenen programa, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan Sema Marangoz, düzenledikleri yarışmanın barışı ve dostluğu anlattığını söyledi. Marangoz, gençlerin bu yarışmayla hem eğleneceklerini hem de kabiliyet ve başarılarını ortaya koyabileceklerini belirtti.
Marangoz, "Kültürün, sanatın ve sporun olmadığı bir yerde, hiçbir zaman tam bir eğitim olmaz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuk festivali düzenliyoruz. Bu festival kapsamında bir çok etkinlik var. Gençlerin çok hoşuna gidecek ve kendilerini keşfedebilecekleri önemli ekinlikler yer alıyor. GTO'nun yaptırdığı Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile bu yıl etkinliklerin 4.'sünü yapıyoruz. "Canlı performans resim yarışması" konusu barış ve dostluk. Günümüzde her yıl ihtiyacını duyduğumuz iki kavram bu. Çok fazla hayal güçlerini ve yeteneklerini kullanabilecekleri bir konu olduğunu düşünüyoruz. Yarışmada hepinize başarılar dilerim" dedi.
Before starting a chat with the AI Assistant Fıstık, please review the personal data protection (KVKK) disclosure notice.
Review Disclosure NoticeDo you confirm that you have read and understood the disclosure notice?
Fıstık is an artificial intelligence model and may make mistakes.