Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) ile depremden etkilenen çocuklara yönelik hazırlanan “Kentler Çocuklarındır Eğitim Programı” Yetim Koordinasyon Merkezi’ndeki çocuklarla devam ediyor.
ÇEKÜL Bilgi Ağacı uzmanları tarafından hazırlanan eğitim programı, Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla ve Toplum Eğitim Derneği’nin gönüllü hocalarıyla birlikte 20-27 Temmuz ve 3 Ağustos tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezinde yapılacak.
İkincisi düzenlenecek olan eğitim programı, çocukları kentteki eğitim gönüllüleriyle buluşturarak onlara kentin doğal ve kültürel miras değerleri hakkında bilgi sahibi olarak, koruma ve yaşatma bilinçlerinin yükselmesini sağlamayı hedefliyor. Program ayrıca yapılan çeşitli etkinliklerle çocukların hem el becerilerinin gelişmesi hem de eğlenmelerini sağlamayı amaçlıyor.
Programın ilk pilot uygulaması Gaziantep Şahinbey Yeditepe İlkokulunda 6 Hafta süreyle gerçekleştirildi.
Before starting a chat with the AI Assistant Fıstık, please review the personal data protection (KVKK) disclosure notice.
Review Disclosure NoticeDo you confirm that you have read and understood the disclosure notice?
Fıstık is an artificial intelligence model and may make mistakes.