HIZLI ERİŞİM
14.09.2019

GASTROANTEPFEST'TE CÜNEYT ASAN İLE ETE DAİR HER ŞEY

Yöresel lezzetlerin festival boyunca tadıldığı, yerel üreticilerin coğrafi işaretli ürünlerle hazırladığı imza tatların tanıtıldığı Gaziantep Uluslararası Gastronomi Festivali’nde, Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şefler, pasta şefleri, Türkiye’nin gastronomi profesyonelleri ve şeflerinin katılımlarıyla geniş bir platformda Gaziantep ürünleri yeniden yorumlanarak sunumlar, söyleşiler, paneller gerçekleşti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) işbirliği içinde, dünyanın en önemli gastronomi merkezlerinden biri olma hedefiyle ikinci kez düzenlediği GastroAntep “Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali” kapsamında festival boyunca birbirinden değerli isimlerin katılımlarıyla söyleşiler gerçekleşti.

“Cüneyt Asan ile Ete Dair Her şey” konulu söyleşide ise, et uzmanı Cüneyt Asan geçmişten bugüne çalışmalarını anlatarak başarı hikayesini dinleyenlerle paylaştı. Ete farklı bir bakış açısı kazandıran Cüneyt Asan dinleyicilerden gelen soruları yanıtladı.