HIZLI ERİŞİM
13.09.2019

GASTROANTEPFEST'TE GURMELERİN GÖZÜNDEN GAZİANTEP MUTFAĞI PANELİ

Yöresel lezzetlerin festival boyunca tadıldığı, yerel üreticilerin coğrafi işaretli ürünlerle hazırladığı imza tatların tanıtıldığı Gaziantep Uluslararası Gastronomi Festivali’nde, Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şefler, pasta şefleri, Türkiye’nin gastronomi profesyonelleri ve şeflerinin katılımlarıyla geniş bir platformda Gaziantep ürünleri yeniden yorumlanarak sunumlar, söyleşiler, paneller gerçekleşti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) işbirliği içinde, dünyanın en önemli gastronomi merkezlerinden biri olma hedefiyle ikinci kez düzenlediği GastroAntep “Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali” kapsamında festival boyunca birbirinden değerli isimlerin katılımlarıyla paneller gerçekleşti.

Deniz Alphan moderatörlüğünde gerçekleşen “Gurmelerin Gözünden Gaziantep Mutfağı” konulu panelde ise, Ahmet Örs-Mehmet Yaşin, Aylin Öney Tan ve Teoman Hünal konuk oldu. Panelde Gaziantep’in lezzet çeşitliliğinden bahsedilerek Gaziantep mutfağının değerinden bahsedildi.